≫ 

Ćerka Monike Beluči ima 15 godina i prelepa je, kao i njena majka: Fanovi tvrde da su iste

Manekenka Deva Kasel veoma podseća na majku, jednu od najlepših žena sveta

  • 7
monica bellucci, cerka Monika Beluči sa ćerkom Devom/Foto: Profimedia

Manekenka Deva Kasel (15) je rođena 12. septembra 2004. godine u Rimu i već se bavi manekenstvom, a obožavatelji tvrde da je ista majka, čuvena italijanska glumica Monika Beluči (55).

Deva je ćerka francuskog glumca Vensana Kasela (53) i prelepe Monike Beluči, koji su bili u braku od 1999. do 2013. godine i iz tog braka imaju još jednu ćerku Leoni Kasel (10).

Naime, Deva je nedavno odradila modnu kampanju za poznati brend "Dolce&Gabbana", sa kojim godinama sarađuje njena prelepa majka. Za sada se pronalazi u manekenstvu, a nije poznato da li će krenuti i stopama svoje majke i zakoračiti u svet glume.

Njena majka Monika se inače u poslednje vreme više posvetila manekenstvu i ima brojne angažmane čuvenih modnih dizajnerima, dok je glumu stavila u drugi plan.

Fanovi govore da Deva i Monika neverovatno liče, čak i da izgledaju kao bliznakinje, dok postoje i oni koji kažu da ipak više liči na oca.

Neki čak odlaze u ekstrem i nazivaju je kopijom svoje majke, dok drugi kažu i da je mnogo lepša od majke, koja je jedna od najlepših glumica ikada.

Podsetimo, Monika je od 2017. godine u vezi sa umetnikom i scenografom Nikolasom Lefebvreom (36), dok je Vensan u braku sa 23-godišnjom francuskom manekenkom Tinom Kunaki, s kojom je nedavno dobio ćerku Amazon Kasel.

U galeriji u tekstu pogledajte Devine fotografije, kao i fotografije njene majke Monike, pa procenite da li i koliko zaista liče.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA