Glumica izašla u košulji koja liči na pidžamu, izgledalo je kao da od struka na dole nema ništa

Popularna Vanesa Hadžins je uslikana na ulicama Los Anđelesa u košulji čiji dezen podseća na pidžamu

  • 0
Vanesa Hadžens, Vanesa Hadžins Vanesa Hadžins; Foto: Instagram/vanessahudgens

Američka glumica i pevačica Vanesa Hadžins (31), koja se proslavila u serijalu filmova "High School Musical" je uslikana na ulicama Los Anđelesa samo u košulji koja liči na pidžamu, dok je od struka na dole izgledalo kao da ne nosi ništa.

Glumica je rođena 14. decembra 1988. godine i proslavila se u ranim tinejdžerskim godinama, kada je postala poznata širom sveta, zajedno sa glumcima Ešli Tisdejl i Zekom Efronom.

 Poznata glumica je izašla iz karantina u kom je provela skoro tri meseca zbog pandemije korona virusa, koja je "pokosila" Ameriku i odmah zablistala na ulicama Holivuda.

Zaštitna maska za lice je i dalje obavezna prilikom izlaska iz kuće u državi Kaliforniji, a toga se pridržava i lepa glumica koja je dezen maske uparila sa dezenom košulje u kojoj je izašla u šetnju.

Naime, ona je nosila samo bordo košulju i visoke štikle, dok je ispod košulje nosila crne kratke sportske helanke, koje nisu bile duže od košulje, pa je izgledalo kao da od struka na dole nema ništa, tačnije kao da je zaboravila da obuče pantalone.

Nedavno je i pevačica Lejdi Gaga prošetala u sličnoj kombinaciji, pa se može naslutiti da je to možda novi holivudski modni trend. Prolaznici nisu uspeli da je prepoznaju, ali nije promakla holivudskim paparacima.

Vanesa je krajem 2019. godine raskinula 9-godišnju vezu s glumcem Ostinom Batlerom (28), a kao razlog raskida spominjalo se to da ona još uvek ne želi decu, o čemu je govorila u javnosti:

- Želim da se udam, putujem, a onda da imam decu. Verovatno u kasnim tridesetima. Svačiji sat je drugačiji.

Pre Ostin Vanesa je pet godina bila u vezi s popularnim glumcem Zekom Efronom (32), od 2005. do 2010. godine i bili su jedan od najpopularnijih tinejdžerskih parova, koji su imali milione obožavatelja.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by 🔮Vanessa Hudgens🔮 (@vanessahudgens) on

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA