Kejt Hadson na plaži, ali bez maske na licu: Seksi glumica provela dan sa svojom porodicom

Holivudska glumica je uslikana dok je uživala u sunčevim zracima, pesku i okeanu

  • 2
Kate Hudson Kejt Hadson; Foto: Profimedia

Američka glumica i producentkinja Kejt Hadson (41) je uslikana na plaži u Kaliforniji dok je uživala u slobodnom danu, sa svojom  porodicom.

Kejt je konačno izašla iz karantina i prvodi vreme sa svojim najmilijima, na plaži u Malibuu uživala je u pesku i suncu.

Popularna glumica je obukla šareni jednodelni kupaći kostim, kratak, teksas šorts, dok je na glavi imala pleteni šešir i naočare za sunce.

Kejt je imala diskretan nakit i nije imala šminku na licu. Ono što se može primetiti jeste da glumica ima zategnute mišiće na nogama i rukama.

Njen ravan stomak ide u pilog da tokom karantina nije preterivala sa hrnaom, što je slučaj mnogih holivudskih ličnosti.

Ono što su joj obožavatelji zamerili jeste to što nije nosila zaštitnu masku na licu, ni dok je šetala ulicama Los Anđelesa, iako je u Kaliforniji zaštitna oprema obavezna prilikom izlaska iz kuće.

Kate Hudson Kate Hudson, Foto: Profimedia

Podsetimo, zvezda serije "Glee" ima sina Rajdera (16) sa svojim bivšim suprugom Krisom Robinsonom (53), dok sina Bingama (8) ima sa muzičarem Metom Belamijem (42), a ćerku Rani ima (1) sa Denijem Fudžikavom (34).

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA