≫ 

Rita Ora se sunčala u brushalteru: Nije našla bikini

Lepa Albanka se već neko vreme nalazi na svom imanju u Kotsvoldsu gde uživa u lepom vremenu i prirodi, a provokativne fotografije sa te lokacije objavljuje svakodnevno

  • 4
Rita Ora Rita Ora; Foto: Instagram/ritaora

Engleska pevačica poreklom sa Kosova Rita Ora (29) je objavila seksi fotografiju dok se sunčala u crvenom brushalteru i ljubičastim pantalonama, a njena majka joj je napisala urnebesan komentar, koji je zasmejao sve njene pratioce na Instagramu.

Vlasnica hita "Anywhere" se već neko vreme nalazi na svom imanju u Kotsvoldsu koje je udaljeno 150 kilometara od centra Londona i tu je provela prethodna tri meseca u izolaciji za vreme pandemije korona virusa.

 Pevačica mnogo vremena provodi u svom dvorištu gde se svakodnevno sunča i uživa u prirodi u blizini kuće, odakle često objavljuje provokativne fotografije.

Ona se sada požalila svojim pratiocima da nije uspela da pronađe kupaći kostim, pa je rešila da upije sunčeve zrake samo u grdunjaku i pantalonama.

Fotografiju u brushalteru je objavila na svom Instagram profilu, a njena mama Vera Ora se našalila i napisala da je srećom uspela da pronađe bar pantalone, što je zasmejalo i samu pevačicu, ali i njene obožavatelje.

Pratioci su joj uputili brojne pohvale na račun fizičkog izgleda i nikome nije smetalo što se Rita skinula u donji veš, već je tako uspela da rasplamsa maštu mnogih muškaraca.

- Predivna si. Goriš. Da li želiš da ti pomognemo da pronađeš bikini? - pitali su je fanovi.

Na objavi je prikupila preko 750.000 lajkova i bezbroj pozitivnih komentara.

Video: Kako su četiri Albanke sa Kosova postale najveće muzičke zvezde?

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA