≫ 

Ovo je najbezobraznija slika Instagrama i sve će vam biti jasno kada pogledate otkopčan šlic

Ne, na njoj nije gola, ali...

  • 16
Nata Lee Nata Li, Foto: Instagram/natalee.007

Ona se zove Natalija Krasavina i čak i njeno prezime retko se gde može pročitati, a da ne govorimo o detaljnijim informacijama o ovoj lepotici.

Iako je na Instagramu prati neverovatnih 5,3 miliona pratilaca, malo toga zna se o ovoj lepotici. Poznate informacije su te da ima samo 21 godinu, da je Ruskinja, te da se bavi modelingom i da je najseksi di-džej na svetu.

Poznata je pod nadimkom Nata Li, a na profilu joj piše i "Nataša".

Ona obožava da pokazuje svoje telo, na čemu su joj zahvalni milioni pratilaca, naročito oni jačeg pola koji komentarišu da "bolja guza na Instagramu ne postoji".

Natalija, odnosno Nataša, hvali se i velikom tetovažom na nozi, a na telu nema nijednu od dve najčešće "mane" žena - celulit i strije.

No, jedna njena fotka ipak se izdvaja kao najbezobraznija i to ne samo kada je njen profil u pitanju, već na društvenim mrežama uopšte.

Ne, na njoj nije gola, ali ima raskopčan šlic ispod kog se vidi deo vagine, a ponosno je pokazala i da nije ljubitelj toga da sve bude savršeno glatko. Naprotiv.

Vrele Natalijine slike, kao i ovu koja je ubedljivo privukla najviše pažnje, pogledajte u nastavku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • joja

    27. jun 2020 | 11:49

    Bas je lepo sredila gajbu svidja mi se!

  • Bobica

    27. jun 2020 | 15:00

    Ja, nekako, zamišljam da je ovo muški san, jer, braćo moja, ovo je nešto najlepše što su moje(ženske) oči videle!! Divna je!! I, čini mi se, sasvim prirodna. Ma, san!!

  • Role

    27. jun 2020 | 12:31

    Udari mi pena na usta .😛😛😛

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA