≫ 

Seksi Emili tokom karantina izgubila kilograme, a frajeri su baš tužni jer su joj "otišle" i grudi

Poznata manekenka je u poslednje četiri godine toliko smršala da su joj se grudi "prepolovile"

  • 3
Emily Ratajkowski, Emili Ratajkovski Emili Ratajkovski; Foto: Profimedia/Backgrid USA

Američka manekenka poreklom iz Poljske Emili Ratajkovski (29) je znatno smršala u poslednjih par godina, a posebno je izgubila grudi.

Naime, Emili je nedavno uslikana u crnom topiću i sivim pantalonama, a njene grudi su bile upola manje u odnosu na to kada su je holivudski paparaci uslikali na plaži u toplesu 2016. godine i kada je imala znatno veće obline, o kojima sanjaju mnogi muškarci širom sveta.

Lepa manekenka je izgubila kilograme u svim proporcijama. Nedavne fotografije su dokaz da je njeno mršavljenje uticalo na sve delove tela, a posebno na njene grudi, koje su joj se "istopile".

Ona je oduvek poznata po ravnom stomaku, mršavim rukama i nogama, ali i po svojoj bujnoj guzi i grudima, pa sada nije poznato da li je smršala za potrebe posla ili je samo želela promenu, s obzirom da se pre nekoliko dana po prvi put u životu ofarbala u plavo.

Obožavatelji je kritikuju što je toliko smršala i brinu se za njeno zdravlje, a povodom promene boje kose manekenka je rekla da je napravila veliku promenu.

Nikada nisam farbala kosu ili menjala značajno dužinu - započela je manekenka.

- Lepota treba da bude zabavna i izražajna i ovo je definitivno najzabavnija promena koju sam imala u životu - zaključila je Emili.

Muški deo fanova nije oduševljen što je Emili toliko smršala, dok hvale njenu novu boju kose.

Video: Seksi ples Emili Rajtovski u tangama: Ne zna se da li je bolja spreda ili otpozadi

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA