≫ 

Mel Gibson dobio otkaz zbog svađe sa Vinonom Rajder

Gibsonov tim negirao je optužbe

  • 7
Mel Gibson Mel Gibson / Foto: Profimedia/KHAPGG / MEGA / The Mega Agency

Mel Gibson neće ponoviti svoju ulogu u Netflixovom dugoočekivanom nastavku "Chicken Run", tvrde izvori bliski produkciji.

Odluka dolazi nakon što je Vinona Rajder optužila 64-godišnjeg glumca za antisemitske primedbe na jednoj zabavi 1995. godine.

- Bili smo na zabavi s jednim od mojih dobrih prijatelja, a Mel Gibson pušio je cigaru - rekla je 48-godišnja glumica za Sunday Times, prenosi Index.

Dodala je kako je neko pokrenuo temu judaizma, a Gibson joj se obratio i pitao ju je li i ona "izbegla rernu", što je bila očigledna referenca na način spaljivanja jevrejskih zarobljenika u nacističkim logorima smrti.

Na istoj zabavi, Rajder tvrdi da je Gibson pitao njenu prijateljicu koja je gej hoće li on sad dobiti AIDS. Dodala je kako se kasnije pokušao da se izvini zbog svojih uvredljivih izjava.

Gibsonovi predstavnici opovrgnuli su njene optužbe The Postu.

- To je 100 odsto netačno - kazali su, tvrdeći da je Vinona lagala i u članku GQ-a iz 2010. kad je prvi pot spomenula navodni incident.

Winona Ryder, Vinona Rajder Vinona Rajder / Foto: Guliver/Kevin Winter/Getty Images

No u saopštenju za Variety danas, Rjder je stala iza svojih tvrdnji.

- Verujem u iskupljenje i oprost i nadam se da je gospodin Gibson pronašao zdrav način da se nosi sa svojim demonima, ali ja nisam jedan od njih - kazala je ona.

 Gibson je za antisemitiske komentare prvi put optužen 2006. godine, kad je zaustavljen zbog pijane vožnje blizu Malibua.

- Jevreji su zaslužni za sve ratove sveta - rekao je policajki.

Mel Gibson Mel Gibson / Foto: Profimedia/PressPhotoBankNY/MEGA / The Mega Agency

Gibsonov najveći incident datira iz 2010. godine, kad su se pojavilo snimci mizoginih i rasističkih komentara koje je snimila njegova bivša devojka Oksana Grigorieva.

- Ako te siluje grupa crnaca, bićeš sama kriva - jedan je od citata. Grigorieva je tvrdila i da ju je više puta udario u glavu.

Otac Mela Gibsona, Red Gibson, jednom je u intervjuu holokaust nazvao fikcijom.

U "Pobuni u kokošinjcu" (Chicken Run, 2000) Mel Gibson posudio je glas petlu Rokiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    28. jun 2020 | 08:51

    mel gibson je jedan od retkih koji raskrinkava sataniste i pedofile duboke drzave i sorosevaca ,sada mu isti pakuju ,cudi me da je ziv uopste

  • nirvana

    28. jun 2020 | 09:29

    Zanimljivo je da u poslednje vreme imamo sve vise ovih koji se bude iz kome koja je trajala 20-30 godina,pa slusamo ko je koga seksualno uznemiravao,ko je sta rekao ,ko je seksista,sovinista,fasista.....pa zasto ste cutali nekoliko decenija??

  • Boki

    28. jun 2020 | 09:18

    Gibson te izjave daje neozbiljno i uvaljuje se u probleme, ali kada je trezan i ozbiljan, on je jedan od retkih normalnih ljudi među poznatima. Takođe je i religiozan, režirao je i film o stradanju Isusa koji čoveku dočarava sve patnje koje je Isus preživeo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA