≫ 

Prvi muž ju je sumanuto varao, a i sa 10 godina mlađim sve je brzo puklo: Ipak, ima jednu jaku utehu

Pevačica Šeril Kol 30. juna puni 37 godina, a uprkos uspešnoj karijeri pravu ljubav još uvek nije našla

  • 4
Cheryl Cole Šeril Kol; Foto: Profimedia/Backgrid UK

Engleska pevačica, plesačica i TV ličnost Šeril Kol (36) je rođena 30. juna 1983. godine i za dva dana proslavlja 37. rođendan.

Šeril je u centar pažnje došla kada je bila članica ženske pop grupe "Girls Aloud", koja se okupila 2002. godine i u kojoj je godinama pevala, a poznata je i po svojim ljubavnim avanturama sa brojnim poznatim muškarcima.

U septembru 2004. godine započela je vezu s fudbalerom "Čelzija", Ešlijem Kolom (39), a godinu dana kasnije par je objavio veridbu.

Venčali su se 2006. godine u Londonu, ali od samog početka njihov brak je bio na klimavim nogama zbog njegovih brojnih avantura sa nepoznatim devojkama.

2010. godine Šeril je podnela papire za razvod, u kojima je navela njegovu neveru kao glavni razlog. Ešli je medijima priznao da je varao suprugu i rekao je da mu je žao zbog svega. Šeril je nastavila da koristi njegovo prezime, ali brzo je za svoje muzičke projekte izbacila prezime.

Ashley, Cheryl Cole Ešli i Šeril Kol; Foto: Profimedia/Adam Houghton / Capital pictures

U julu 2014. godine pevačica je pred oltar stala s francuskim restauratorom Žanom Bernardom Fernandezom Versinijem (39), nakon samo tri meseca veze. Brak je potrajao do 2016. godine, ali odmah nakon razvoda pronašla je novu ljubav i to u jednom od trenutno najpopularnijih muzičara.

Počela je da se zabavlja sa 10 godina mlađim pevačem grupe "One Direction", Lijamom Pejnom (26). Par je dobio sina 2017., a godinu dana kasnije su objavili da su raskinuli.

Cehryl Cole, Liam Payne Šeril Kol i Lijam Pejn; Foto: Profimedia/Backgrid USA

Njihovi prijatelji su medijima otkrili da je par naporno radio na vezi, ali da nisu uspeli da je spasu.

Zbog sina su ostali u dobrim odnosima, a oboje kažu da će zauvek ostati dobri prijatelji. Od tada se ne zna puno o njenom ljubavnom životu, jer se posvetila majčinstvu.

Video: Pevačica razbesnela bivšeg izjavom da su je svi muškarci varali: Ona uvek glumi žrtvu

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA