≫ 

Kriminalac iz "365 Days" uslikan na aerodromu: Žene ga spopale, a on u uskim farmericama - brutalan!

Seksi Italijan iz Melanjana koji je preko noći postao tiha patnja žena i seks simbol

  • 11
Michele Morrone, 365 Days Mikele kao Masimo u filmu "365 Days", Printskrin: Youtube/Michele Morrone

Seksi Masimo, u stvarnom životu Mikele Morone (29), za kojim su žene potpuno poludele nakon uloge u filmu "365 Days" uslikan je na aerodromu u Berlinu, gde se jedva progurao do izlaza nakon što su ga ljudi prepoznali.

Zanimljivo, nisu ga za fotografisanje startovale samo devojke, već i muškarci, a ono što je bilo primetno jeste njegova ljubaznost da se fotografiše baš sa svima koji su ga zamolili.

Mikele je na aerodrom stigao u plavoj majici koja je savršeno istakla njegovo seksi telo, kao i uskim sivim farmericama. Na nogama je imao crne cipele, na ramenu crnu kožnu torbu, na glavi naočare, a čim je od obožavalaca došao do daha zapalio je cigaretu.

Seksi Italijan iz Melanjana koji je preko noći postao tiha patnja žena i seks simbol u Berlinu je potpisao ugovor sa kućom "Universal Music Germany", sa kojom će od sada sarađivati kada je muzika u pitanju.

Inače, erotski film "365 dana" dominira na Netfliksu, a za njega kažu da je "sve ono što je '50 nijansi sive' trebalo da bude". Mikaele od juče, 29. juna, zvanično ima više od 7 miliona pratilaca na Instagramu.

Fotografije seksi Mikaelea pogledajte u galeriji:

Ko je Mikaele Morone?

Mikele je jako mlad stupio u brak sa libanskom mondom kreatorkom Rubom Sadeh, još 2014. godine, a iz tog braka imaju dva sina Markuda i Brada.

Par se razveo 2018. godine i ostali su u prijateljskim odnosima.

Ipak, razvod je na glumca, muzičara i modela ostavio psihičke posledice, zbog čega je upao u tešku depresiju.

U jednom Instagram postu je rekao da je ostavio sve, povukao se iz glume i otišao u udaljeno italijansko selo gde je radio kao baštovan, budući da nije imao novca.

Međutim, nakon godinu dana shvatio je da previše voli glumu da bi je tek tako napustio i odlučio da se vrati na velika vrata ulogom u filmu "365 dana".

Ujedno šarmantni zavodnik se fokusirao na pevačku karijeru te uz film izbacio i album pesama na engleskom "Dark Room" koje se već nalaze na mnogim svetskim top listama, a mogu se čuti i u filmu.

Ovaj lepotan iz Melenjana u Italiji studirao je glumu, ali njegov život punio je stupce novina širom Italije.

Video: Jedan od najseksi frajera planete se razgolitio, a onda je počeo da gađa metu sekirama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA