≫ 

Naslednica imperije Svarovski uživa na jahti, ali... Da li biste ikada pogodili koliko ima godina?

Lepa naslednica je uslikana na luksuznoj jahti koja plovi oko Ibice i istakla je svoje seksi telo

  • 2
Viktorija Svarovski

Viktorija Svarovski; Foto: Instagram/victoriaswarovski

Austrijska pop zvezda i naslednica imperije "Svarovski" Viktorija Svarovski (26) je uslikana na luksuznoj jahti koja plovi oko Ibice, a tom prilikom je pokazala zavidnu liniju, na kojoj joj zavide mnoge žene.

Naime, Viktorija je uslikana u šarenom bikiniju u kom je istakla sve svoje atribute, a ono što su svi gledali jeste njena podignuta guza.

Ona je zablistala u minijaturnom kupaćem kostimu i otkrila podignute grudi, ravan stomak, a kosu je vezala u punđu, pa je otkrila lepo lice bez šminke.

Austrijska pevačica i naslednica ogromnog bogatstva se nije obazirala na paparace dok se zabavljala s prijateljicom i tuširala na palubi jahte, a sve vreme su uživale u suncu i moru.

Đuskale su uz muziku i gledale svoja posla, dok su muškarci sa okolnih brodova gledali u njih. Ono što mnogi često konstatuju jeste da Viktorija izgleda bar 5-6 godina starije, te da definitivno ne izgleda kao neko ko ima svega 26.

Podsetimo, Viktorija je postala poznata po raskošnoj svadbi koju je organizovala pre tri godine, a tada je zablistala u haljini vrednoj milion dolara koja je bila ukrašena s 500.000 kristala iz porodične firme.

Ona se 2017. godine udala za dugogodišnjeg dečka, trgovca nekretninama Vernera Murza, na raskošnoj ceremoniji u Italiji gde je sve ostavila bez daha u haljini izrađenoj po narudžbini i koja je bila teška 46 kilograma, a Viktorija je u njoj bila "kao pravi dijamant", kako kažu prisutni gosti.

Slavlje je trajalo tri dana, imala je 250 gostiju, mlada se presvlačila nekoliko puta, a o toj svadbi se pričalo godinama kasnije.

Video: Hvala plastičaru, bez zezanja! Nemaju ni 30 godina, a već nekoliko puta su išle pod nož

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    30. jun 2020 | 19:01

    Dobra je, pa još i kada se uzme čega je naslednica, onda je prosto savršena 💪

  • Ziva istina

    30. jun 2020 | 19:14

    Ma bolja je moja Radmila 😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA