≫ 

Bred Pit uslikan ispred kuće Anđeline Džoli u danu kad su objavljene gole slike njegove nove devojke

Holivudski šmeker je uslikan na ulicama Los Anđelesa, nakon što je izašao iz vile svoje bivše supruge

  • 5
Alia Shawkat, Bred Pit, Brad Pitt Foto: Profimedia/Wagner AZ/RAAK/BACKGRID/Backgrid USA, Profimedia/The Orchard/Planet

Američki glumac, filmski producent i Oskarovac Bred Pit (56) je uslikan dok je izlazio iz vile njegove bivše supruge Anđeline Džoli (45), a sve to u vreme kada su objavljene obnažene fotografije njegove navodno nove devojke Alije Šouket (31).

Naime, Bred Pit je uslikan na svom motoru nakon što je proveo dva sata u Anđelininoj vili. To je prvi put da je uslikan u blizini njene kuće otkako su se rastali pre 4 godine, zbog njegovog problema sa alkoholizmom.

56-godišnji Pit je izašao iz Anđelinine luksuzne vile u Los Anđelesu koja vredi 24 miliona dolara.

Sve ovo se dešava nakon tračeva da se bivši par slaže mnogo bolje u poslednje vreme zbog svoje dece Madoksa (18), Paksa (16), Zahare (15), Šilo (14), Vivijen (11) i Noksa (11) i da su ponovo ostvarili dobru komunikaciju.

Pit je uslikan dok je na motoru izlazio iz njenog dvorišta u svetlo-maslinastoj majici, farmerkama, belim patikama i sa sivom kacigom, a fotografije možete pogledati OVDE.

Podsetimo, u poslednje vreme se šuška da je Bred Pit u vezi sa koleginicom Aliom Šouket, ali je ona to nedavno porekla u jednom intervjuu.

Nismo par, samo smo prijatelji - otkrila je glumica tvrdeći da nisu zajedno.

Otkrila je da joj se ne dopada što je konstantno prate paparaci, pa je rekla:

Sve mi je ovo previše. Imam osećaj kao da sam gola na školskom hodniku i da svi gledaju u mene - dodala je glumica, koju ne vara osećaj jer je slikaju na svakom koraku.

Ona se 2018. godine skinula gola u filmu „Duck Butter“ i pokazala svoje opuštene, razdvojene i poveće grudi, a fanovi i dalje misle da Bred Pit ljubi upravo nju.

Video: Bred Pit imitirao Faučija, čuvenog epidemiologa koji frustrira Donalda Trampa

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA