≫ 

Fanovi opet pokrenuli akciju "Oslobodite Britni Spirs", nakon što se Kanje kandidovao za predsednika

Razbesnelo ih je to što se reper kandidovao za predsednika SAD, a Britni i dalje nisu vraćena njena prava

  • 0
Britni Sprirs Britni Spirs/Foto: Profimedia

Fanovi Britni Spirs (38) ponovo su pokrenuli akciju pod nazivom "Oslobodite Britni", nakon što se Kanje Vest (43) kandidovao za predsednika SAD uprkos tome što je, kao i pevačica, imao u prošlosti psihičkih problema.

Pop zvezdi karijera je krenula nizbordo još 2007. godine, zbog čega je njenom ocu sudskim putem dodeljeno starateljstvo nad njom, jer se smatrala nepodobnom da brine o sebi.

Od 2008. godine Britni nema kontrolu nad svojim finansijama i ne može samostalno da donosi velike odluke, pa su još tada fanovi pokrenuli peticiju pod nazivom "Oslobodite Britni".

Ova akcija sa heštegom FreeBritney harala je društvenim mrežama nakon sudske odluke, a hara i danas.

A Britni je ovih dana sve aktivinija na popularnoj mreži TikTok, koju je izgleda rešila da osvoji i poslednjim snimkom fanove je doslovno hipnotisala, kako pišu strani mediji.

Akcija je pokrenuta nakon što je reper Kanje Vest odlučio da se kandiduje za predsednika SAD 2020, što je objavio na društvenim mrežama. U tome ga je podržala supruga Kim Kardašijan, koja je šerovala njegov tvit sa emotikonom američke zastave.

Inače, 2016. gdine Kanje je bio hospitalizovan zbog ugroženog mentalnog zdravlja, što je razbesnelo pevačicine fanove pa su se pobunili na društvenim mrežama.

- Britni Spirs prođe kroz mentalnu krizu javno i izgubi svoja prava. Kanje Vest prođe kroz mentalnu krizu javno i kandiduje se za predsednika. Oslobodite Britni - napisao je jedan pevačicin fan.

- Kanje može da se kandiduje za predsednika, a Britni Spirs ne može čak ni da glasa jer njen otac ima starateljstvo nad njom. Oslobodite Britni i vratite joj njena ljudska prava - napisao je drugi obožavalac.

Kanye West, Kanje Vest Kanje Vest/Foto: Tanjug/AP

- Zašto je Britni i dalje na stubu srama zbog onoga kroz šta je prošla još 2007?! Niko ne spominje prošlost Džastina Bibera, Čarlija Šina, Kanjea Vesta i drugih. Zašto je ona pod starateljstvom, a ovi drugi, koji su uradili mnogo gore od nje, nisu? - još je jedan komentar u akciji "Oslobodite Britni".

Pojedini optužuju Kanjea da je takođe metalno nesposoban i navodi kako nikad niko nije pokušao da kontroliše njegov novac, "ali Britni je imala nervni slom pre 12 godina i mora da bude kontrolisana zauvek".

Video: Britni Spirs i njen dečko pokazali zategnuta tela

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA