• 6

Džoni Dep na sudu izneo neverovatna priznanja: Zlostavljan sam, probao sam sve droge poznate čoveku

"Lažete", rekla je advokatica njegove bivše žene na Depovu izjavu o drogiranju sa Merilinom Mensonom

  • 6

Video: Suočavanje o kome bruji ceo svet: Džoni Dep i njegova bivša oči u oči nakon dramatičnog razlaza

Advokatica Amber Herd, bivše žene Džonija Depa, na suđenju koje je počelo danas, 7. jula, nešto pre 12 časova, ispitivala je glumca o bolnim temama.

Istakla je da želi da "počne od samog početka", pa je krenula sa iznošenjem mračnih događaja kako bi, kako se komentariše, Depa predstavila u najmračnijem izdanju.

Međutim, njegove ovoliko iskrene odgovore zasigurno nisu očekivali.

Advokatica Dženifer Robinson je prvo pitala Džonija o incidentu kada je uhapšen zbog napada na stražara. Džoni je tada imao 25 godina, a odgovorio je da je to - istina i da se jeste dogodilo.

Upitan jei  vezano za incident kada je imao 31 godinu, kada je uništio hotelsku sobu zbog čega je hotelu morao da plati skoro 10.000 dolara. Glumac je i to priznao, ali je rekao da se ne seća kolika je tačno šteta bila, dodavši da je verovatno bilo reči o "nekoliko udubljenja".

Priznao da je koristio "sve droge poznate čoveku"

Glumac je na sudu rekao da potvrđuje izjavu sa papira, "Probao sam svaku drogu do 14. godine", a onda je dodao da je probao "svaku vrstu droge poznatu čoveku".

- "Postojala je opasnost da ću preći ivicu, i mogao sam" - citirala je advokatica izjavu i pitala je Depa da li je to verodostojno.

- U tom trenutku moje mladosti, da. U trenutku mog iskustva sa narkoticima i stimulansima, sa alkoholom sam počeo u ranoj dobi - rekao je.

- Bilo je mnogo neprijatnosti u mom domu. Mama je imala običaj da me pita da uzmem tablete za smirenje i jesam, sa 11. To je verovatno bio jedini način da ublažim bol - rekao je Dep.

Pitala ga je da li je koristio kokain, MDMA, ekstazi, asked if he had used - cocaine - MDMA - ecstasy, gljive, kanabis... Dep je rekao da je uzimao sve što je navela, kao i lekove na recept.

Džoni se složio sa tim da mu je Kit Ričards "uzor i prijatelj".

Na pitanje da li se drogirao sa Merilinom Mensonom, Džoni je rekao:

- Da, dva puta, davno pre veze sa Amber. Ne posle 2011. godine.

Na ovo je advokatica Amber Herd rekla: "Lažete".

Amber Heard, Džoni Dep

Foto: Tanjug/AP

Priznao je da je glumac Pol Betani (49) njegov prijatelj, te da su se zajedno drogirali i pili. Naveo je da su koristili kokain, alkohol, xanax.

Upitan je i o "Viper sobi", a na konstataciju advokatice da je glumac River Finiks umro u njegovom klubu (1993. godine, prim. aut.), Dep je rekao: "Umro je napolju. Nisam video kada se to desilo. Razumem da se River osećao loše, izašao je na vrata i očigledno se srušio".

Dep je upitan: "Da li se slažete da su vam novac, uticaj i moć dali slobodu koju obični ljudi nemaju?".

Rekao je: "Rekao bih da sam imao veliku sreću".

"Druga strana medalje je tošto ste na neki način prisiljeni da živite kao begunac", rekla mu je advokatica.

Rekao je da nije istina da je okružen samo ljudima koji se "uvek i u svemu slažu sa njim", a na pitanje da li mu dostavljaju drogu rekao je: "Ponekad da, iako je ilegalno "da"".

Advokatica Dženifer Robinson mu je nakon ovoga rekla: "Trenutno ste vrlo šarmantni, ali ima perioda kada i niste".

Dep je potom pokušao da pronađe još jedan papir, a sudija mu je rekao da treba da ima više strpljenja.

- Volim da se borim sa udarcima - kazao je Džoni.

Na pitanje da li ima problem sa besom Džoni je rekao da nema. Vezano za "rušenje hotelske sobe" upitan je da li je bio ljut. Rekao je da jeste, ali da to ne znači da ima problem sa besom.

Amber Heard, Džoni Dep

Džoni Dep u sudnici, crtež umetnice Elizabet Kuk, Foto: Tanjug/AP

- Ponekad imam destruktivno ponašanje, ali nemam problem sa besom. Takođe se i smejem, pa nemam problem sa smehom - kazao je pomalo ironično, sa osmehom.

Na pitanje da li je prestao da se drogira tokom snimanja filmova, Dep je rekao:

- Uzimam normalne lekove koje mi je doktor prepisao.

Na pitanje uzima li kokain, na primer, Džoni je odgovorio: "Ponekad sam pušio marihuanu, a kada sam bio u 17. satu rada - da, uzimao sam i kokain, ali povremeno".

Nakon pauze za ručak, suđenje je nastavljeno.

U detinjstvu sam zlostavljan, obećao sam sebi da će moja deca rasti drugačije

Nakon pauze, glumac je istakao da ga je zlostavljanje u detinjstvu okrenulo protiv nasilja.

- Zlostavljanje u detinjstvu okrenulo me je protiv nasilja. Biram da izbegavam konfrontaciju. Kada sam saznao da ću dobiti bebu 1998. godine, jedno od mojih obećanja bilo je da ću decu podizati upravo suprotno od načina na koji sam ja rastao - kazao je Džoni.

U sudnici je pušten snimak na kom se vidi kako Džoni agresivno otvara vrata kuhinje, sipa vino, par počinje da se svađa i onda se više ništa ne vidi.

Na pitanje da li smatra da je bio nasilan, rekao je:

- Da, bio sam nasilan prema elementu u kuhinji, nisam bio u najboljem stanju uma.

Advokatica ga je pitala da li je tada uzimao kokain, rekavši da se ponašao "kao čudovište".

Istakao je da tada nije uzimao kokain.

- "Čudovište" je nešto što gospođica Herd koristi i postala je opsednuta korišćenjem te reči, ali ona dolazi od mene - kazao je.

Amber Heard, Džoni Dep

Amber Herd sa sestrom i advokaticom, Foto: Tanjug/AP

- Izraz "čudovište"je reč koju koristite za vaš alter ego, imidž lošeg momka, to je čudovište, zar ne? - upitala ga je Saša Vas QC.

- Ne - rekao je Dep.

- Čudovište je kada u situacijama sa gospođicom Herd imam raspravu, kada eskalira, a ja ne plače, već, ako ona viče, i ja vičem, pa bi to postala "vrišteća utakmica". To je čudoviše - objasnio je.

- Ako se u bilo čemu ne bih složio sa njom bio sam čudovište. Govorila je da sam čudovište svaki put kada bih uzvratio vikanje. Čudovište je nešto što je ona zgrabila kako bi me definisala i uopšte nije ono što ona kaže da jeste - dodao je.

Rekao je da se sa bivšom ženom Vanesom Paradiz rastao u dobrim uslovima, a na pitanje "Da li je njegov problem sa alkoholom učinio njegovu ćerku vrlo nesrećnom?", rekao je da je "postojao period kada je njegova ćerka bila zabrinuta za njegovu sigurnost".

Dep je prestao da pije 2012. godine, a u sudnici je istakao da mu je Elton Džon pomogao u tome.

- Čudovište bi me progutalo da nije bilo tebe - napisao je Dep Eltonu u pismu.

- Godinu dana kasnije bili ste nasilni prema Herdovoj, udarili ste je 3 puta preko lica - rekla je Saša Vas.

- To nije istina - odgovorio je Džoni.

Video: Sunovrat holivudskog lepotana: Šta se desilo Džoniju Depu?

 (Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Džoni

    Kakav god da je Džoni,navijam za njega,vidi se da je Amber zlo I da nije baždarena I lično bih voleo da izgubi parnicu I da joj se sva holivudska vrata zatvore...

  • Balkanski$pijun

    Џони ми те Волимо !!!

  • Paranoja u Las Vegasu

    Dzoni car.Brutalno dobar glumac,sta radi sa svojim zivotom,njegova je stvar.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima