Istorijski trenutak za Plejboj! Prvi put za 67 godina na naslovnoj strani muškarac - "zločesti zeka"

Najpoznatiji magazin za muškarce prvi put za 67 godina postojanja odstupa od "šablona"

  • 4
Bad Bunny Bad Bunny/Foto: Instagram/badbunnypr

Čuveni magazin Plejboj (Playboy) objavio je svoje prvo digitalno izdanje na čijoj je naslovnici ono što će promeniti istoriju.

Na prvom digitalnom kaveru časopisa nalazi se portorikanski reper/treper Bad Bunny (26). On je ovim prvi muškarac koji se našao na naslovnici najpoznatijeg muškog magazina na svetu, ukoliko ne računamo njegovog vlasnika Hjua Hefnera.

Muzičku zvezdu je snimio slavni fotgraf Stillz u Majamiju na Floridi, a fotografije prate budući članak "Bad Bunny se ne igra Boga", piše CNN.

Naslovnice pokazuju njegov ekstravagantni i originalni stil.

Njegovi nokti su prava umetnost, njegove usne su čak ukrašene sitnim Plejbojevim zečicama, takođe zub i područje ispod oka.

Tu je i bogat nakit, kako na noktima i prstima, tako i na vratu, ali i u ušima. I, naravno, neizostave sunčane naočare i savršeni zubi...

Bad Bunny je, osim po svojoj muzici koja pomera granice očekivanog, poznat i po neobičnom stilu, kao što su šarena odela, lakirani nokti, kratke pantalone...sve ono što na neki drugačiji način izražava muškost i latino identitet.

U Plejboju, on govori o ljubavi i seksu:

- Mislim da je seks jedan poseban svet i svi su slobodni da na njega gledaju onako kako oni žele, sa kim žele, sa beskrajnim mogućnostima.

Takođe, podelio je sa čitaocima i uspeh svog drugog albuma "Yo Hago Lo Que Me Da La Gana" (Radim šta god želim), koji se zacementirao na drugo mesto američke Billboard liste i time postao najuspešniji album na španskom jeziku ikada, sa pesmama koje govore o seksizmu.

Bad Bunny-a, novu zvezdu Plejboja, na Instagramu prati više od 27 miliona ljudi.

Njegovo pravo ime je Benito Antonio Martínez Ocasio. Pevač je i reper, a njegovu muziku često definišu kao latinski trep i rege. Oprbao se i u drugim muzičkim pravcima kao što su rok, soul i drugi.

Seksi slike "zločestog zeke":

Plejboj je osnovan davne 1953. godine od strane Hjua Hefnera, koji je preminuo 2017. u 91. godini.

Video: Italijanski milijarder i plejboj poludeo! Tuku ga po guzi dok vrcka u tangama

(B. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA