≫ 

Lepa Hurem uz glumu pokreće privatni biznis, ni u snu ne možete zamisliti šta će ponuditi svetu

Ona je najavila da ima u planu da svoj biznis proširi na svetsko tržište

  • 3
Merjem Uzerli

Foto: Profimedia/Zuma Press

Turska glumica Merjem Uzerli (36), koja je osvojila srca publike igrajući fatalnu Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni", pohvalila se novim poslovnim projektom.

Naime, ovog puta to nije novi glumački angažman, već je glumica saopštila da otvara prodavnicu zdravih slatkiša u središtu Berlina.

Ona je najavila da se nada da će prodavnica zdravih slatkiša, koju otvara u nemačkoj prestonici, samo jedna u nizu prodavnica koje planira da otvori u celom svetu.

- Otvaram svoju prvu "Nosh Nosh" prodavnicu u Berlinu. Reč je o ukusnim i vrlo zdravim slatkišima. Ovo je samo početak prelepog putovanja, počinjem u Berlinu, a nadam se da ćemo se širiti celim svetom. Ja i moji prijatelji kreirali smo ovo mesto u kojem želimo da se osećate kao kod kuće dok uživate u slatkišima najboljeg kvaliteta -  napisala je glumica.

Ona i njeni saradnici su se potrudili da tržištu ponude nešto potpuno novo, a glumica je otkrila i koji slatkiši će se naći u ponudi.

- U ponudi su veganske čokoladice, džemovi, kakao na kašiku, macaronsi, sladoled koji je najbolji na svetu, maslinovo ulje, kafa, čaj i još mnogo toga - napisala je Merjem.

Video: Šta će biti sa ozloglašenim imanjem Majkla Džeksona?

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA