Detalji Džeksonovog dnevnika: Plašio se da će ga ubiti, želeo je besmrtnost i 20 miliona $ nedeljno

Džekson je za života imao mnogo želja, ali ga je prerana smrt sprečila u ostavrivanju istih

  • 2
Majkl Džekson rukavica Majkl Džekson, Printkskrin: Youtube/LiveMJHighDefinition

Pokojni kralj pop scene, Majkl Džekson, imao je razne teorije zavere, ali i neverovatne ideje tokom svog života, a sve to otkriveno je u novoj knjizi koju je ovih dana objavio istraživački novinar Dilan Hovard.

U odlomcima Hovardove knjige "Bad: An Unprecedented Investigation Into the Michael Jackson Cover-Up",  objavljene su beleške iz dnevnika koji je za života pisao pevač.

Naime, on je želeo ono što je i postigao, a to je da postane "večan" odnosno njegovo ime, kao što su to Čarli Čaplin i Volt Dizni.

On je poželeo i da za vreme svog življenja postane prvi multimilijarder, jer je prema njegovom tajnom dnevniku koji je vodio planirao da ostvari zaradu od čak 20 miliona dolara nedeljno.

Osim ove, ono što takođe nije uspeo da ostvari jesu želje da snimi rimejk filma "20.000 Leagues Under the Sea" i "The 7th Voyage of Sinbad".

- Ako se ne skoncentrišem na film, nema besmrtnosti - napisao je pevač u svojim beleškama koje su objavljenje u spomenutoj knjizi.

Pored želje za besmrtnošću, Džekson je imao i mračne misli, te je pisao o svojim strahovima kako neko želi da ga ubije, kao i to da će ga neko uništiti.

Video: Barbra Strejsend brani Majkla Džeksona: On je samo imao potrebe, a dečaci su to želeli!

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA