≫ 

Potresna slika prijatelja i kolega Naje Rivere dok čekaju identitet beživotnog tela obišla svet

Roditelji, najbliži prijatelji i kolege slavne glumice su se okupili na obali jezera dok su čekali da se identifikuje beživotno telo koje je pronađeno u jezeru Piru

  • 1

Američka glumica, pevačica i model Naja Rivera (33) je nestala u sredu, 8. jula na jezeru Piru, a njeno beživotno telo je izvađeno iz jezera u ponedeljak 13. jula, potvrdila je policija.

Tom prilikom su se na jezeru okupili članovi njene najbliže porodice, prijatelji i kolege koji su joj odali počast, a tužna fotografija je obišla svet!

Naime, javnosti se prvo obratio kapetan Erik Bušou, koji je potvrdio loše vesti i rekao:

- Ova oblast je bila teška za pretragu. Ne znam na kojoj dubini su je našli, imaću više detalja - rekao je kapetan.

Pre nego što su iz policije potvrdili da je Najino telo nađeno, grupa najbližih prijatelja, kao i kolega iz serije "Glee", su stajali na obali jezera i čekali potvrdu o identitetu tela. Emotivna fotografija na kojoj se porodica i prijatelji mole da je glumica ipak živa, obišla je svet i rasplakala mnoge njene obožavatelje.

Među okupljenima, bili su Najini roditelji Džordž i Jolanda Rivera, kao i njen bivši suprug Džek Dorsi (36), s kojim ima 4-godišnjeg sina, koji je tog dana bio sa njom na jezeru.

Dečak je policiji rekao da ga je majka izvukla iz jezera i podigla na čamac, pre nego što je nestala u vodi.

Iz policije su otkrili da je Naja prikupila dovoljno energije da spase sina iz vode i da ga podigne na brodić, ali da nije imala dovoljno snage da spase sebe i da je ovo tragičan završetak jednog mladog života.

 Podsetimo, Rivera je najpoznatija po ulozi navijačice Santane Lopez u seriji "Glee", koja se prikazivala od 2009. do 2015. godine.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA