≫ 

Vil smit ženu odveo na Bahame nakon što je priznala da ga je godinama varala sa klincem!

Holivudski glumac je postupio onako kako bi mali broj muškaraca reagovao nakon saznanja o preljubi

  • 3
Vil Smit, Will Smith Vil sa ženom, Foto: Tanjug/AP

Holivudski glumac Vil Smit (51) i njegova supruga Džejda Pinket Smit (48) su u sred preljubničkog skandala otputovali na odmor na Bahame, nakon što je Džejda u svojoj emisiji priznala da je godinama varala svog muža sa dvadeset godina mlađim reperom Ogustom Alsinom (28).

Jedan od najmoćnijih holivudskih parova je otputovao zajedno na egzotične Bahame, a fanovi su šokirani glumčevim potezom.

Njegova odluka da suprugu odvede u odmaralište gde noćenje po osobi iznosi najmanje 3 hiljade dolara je mnoge ostavio bez teksta, s obzirom na celu situaciju.

Vil je Džejdino priznanje o prevari dobio u njenoj emisiji uživo na Fejsbuku pod nazivom "Red Table Talk" kada mu je priznala da ga je varala s 28-godišnjim pevačem pre četiri godine.

Izgleda da je Vil odlučio da pređe preko toga, pa su brak uspeli da vrate na pravi put, dok bi većina parova verovatno stavila tačku na brak.

Oni su odlučili da pobegnu od medija i svih ostalih i zaputili se na odmor u luksuzno odmaralište "Albany" na Bahamima, gde uživaju u okeanu, suncu i pesku.

 Iznajmljivanje privatne rezidencije u istom odmaralištu iznosi 5 miliona dolara.

Izvori tvrde da su sa sobom poveli i ćerku Vilou (19). Odmaralište je smešteno uz samu obalu mora i jedno je od omiljenih destinacija mnogih bogataša.

Podsetimo, 28-godišnji reper je u jednom radijskom intervjuu ispričao da je već nekoliko godina u emotivnoj vezi sa suprugom Vila Smita, što je ona prvo demantovala, a zatim i priznala javnosti.

Džejda i Vil Smit su u braku od 1997. godine i imaju dvoje dece.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • The Unforgiven

    16. jul 2020 | 17:02

    A sto ne spomenete da je takodje rekla da u to vreme ona i Will su bili pred razvodom i da uopste nisu ziveli zajedno? Tako da nije bas da ga je varala dok je brak bio med i mleko. ;)

  • Swing

    18. jul 2020 | 08:38

    A čujem i da je Vil Smit bio u manastiru sve vrema 😎

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA