≫ 

Bivši muž Maraje Keri dobio otkaz zbog širenja mržnje prema Jevrejima: "Prekidamo svaku vezu s njim"

Nik Kenon dobio je otkaz zbog antisemitizma, odnosno širenja mržnje prema Jevrejima

  • 0
Nick Cannon, Nik Kenon Nik Kenon; Foto: Tanjug/AP

Američki glumac, komičar, reper i voditelj Nik Kenon (39), koji je bivši muž planetarno populane pevačice Maraje Keri (50), je otpušten i izgubio je svoju emisiju koja se već 15 godina prikazuje na MTV-ju, jer je promovisao i izgovarao antisemtske komentare, odnosno širio netrpeljivost, mržnju i predrasude prema Jevrejima.

Predstavnik medijske kuće je rekao da je nedavna epizoda njegovog podkasta pod nazivom "Cannon’s Class" promovisala govor mržnje i širila antisemitske teorije zavere.

U odgovoru MTV-u, Kenon je rekao da "ne odobrava govor mržnje niti širi mržnju prema Jevrejima".

- CBS osuđuje bilo kakvu bahatost i kategorički negiramo sve oblike antisemitizma. Razgovarali smo s Nikom Kenonom o epizodi njegovog podkasta „Cannon's Class“  koju je objavio na Jutjubu, u kojoj je promovisao govor mržnje i širio antisemitske teorije zavere - rekao je PR ove kompanije.

- Iako podržavamo stalno obrazovanje i dijalog u borbi protiv antisemitizma, duboko smo zabrinuti što Nik nije uspeo da prizna ili da se izvini za izgovaranje takvih reči i prekidamo svaku vezu sa njim - zaključio je PR menadžer.

Emi nagrade, dodela Emi nagrada Nik Kenon; Foto: Tanjug/AP

Nik je na ove optužbe odgovorio na Tviteru i napisao:

- Svako ko me poznaje zna da u srcu nemam mržnju niti lošu nameru.Ne odobravam govor niti širenje mržnje. Živimo u vremenu kada je važnije nego ikad promovisanje jedinstva i razumevanja - zaključio je Kenon.

Video: Ovako bi izgledao Holokaust da je postojao tada Instagram

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA