≫ 

Kralj Instagrama priredio pravi spektakl u Dubrovniku: Veridbu prijatelja proslavili kao na filmu

Multimilioner Dan Bilzerijan je za veridbu svojih prijatelja organizovao velelepni vatromet koji je osuševio sve prisutne

  • 0
Dan Bilzerian, Bill Perkins, Lara Sebastian Foto: Instagram danbilzerian/billperkins

Američki milioner i "kralj Instagrama" Dan Bilzerijan (39) sa svojim društvom već neko vreme uživa na obali Hrvatske. On danima plovi Jadranskom obalom, a sada je pokazao i da brine za svoje prijatelje kojima je organizovao velelepnu žurku.

Naime, njegovi prijatelji pokeraš Bill Perkins (51) i plesačica Lara Sebastijan su se verili prilikom boravka u Hrvatskoj, a Bilzerijan im je organizovao raskošan vatromet i ponovo pokazao koliko je velikodušan.

Nakon vatrometa svi su se uputili na luksuznu jahtu, gde su slavili do jutra uz skupocena pića i hranu, a sve to na Bilzerijanov račun, iako njegova firma "Ignite International Brands Ltd." propada i gubi milione dolara.

Plesačica Lara se pohvalila skupocenim prstenom na ruci, a novopečeni verenici su bili presrećni kada su ugledali vatromet.

Slučajni prolaznici u Dubrovniku, gde se veridba i desila, su telefonima zabeležili svaki trenutak, a fotografije možete pogledati u galeriji.

Inače, njega na društvenoj mreži Instagram prati 31,9 miliona ljudi. Iako se trudi da ne objavljuje sve što se dešava na luksuznoj jahti na društvenim mrežama, manekenke, plesačice i njegovo društvo ne može da odoli da se ne pohvali svojim boravkom na moru.

Dan je u ponedeljak svoju jahtu usidrio na ostrvu Korčula, gde je za oko zapeo meštanima, koji su se rado slikali sa njim. On je uslikan dok je sa svojim prijateljicama iznajmio bicikl za vožnju po ostrvu.

Ne čini mi se bahat, sasvim je normalan. Izgledao mi je pomalo zbunjeno, kao da ne zna gde je - kaže slučajan prolaznik.

Mogu vam reći da mu nisu nešto ove ženske. Bolje izgledaju na slikama s jahte. Mršave su i nikakve - zaključio je prolaznik koji ga je video uživo.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA