≫ 

Ne, osoba koju Irina Šajk mazi u bezobraznom kostimu NIJE žena: Zove se Damjan i nestvaran je

Damjan je pravi lepotan, a nakon nove kampanje obožavatelji kažu da se na njegovom licu ni po čemu ne vidi da je muško

  • 5
Damjan Harli Damjan Harli; Foto: Instagram/damianhurley1

Damjan Harli (18) je sin engleske glumice i bivše manekenke Elizabet Harli (55), a nedavno se fotografisao sa supermodelom Irinom Šajk (34) što je izazvalo pozitivne reakcije obožavatelja, koji kažu da više izgleda kao prelepa žena nego kao muškarac. 

Svoju prvu modnu kampanju Damjan je snimio prošle godine, a sada je objavio senzualni video s bivšom verenicom Bredlija Kupera (45) za promotivni video kozmetičke linije “Pat McGrath” i time napravio veliki korak u modnoj industriji.

Damjan, za koga mnogi kažu da izgleda kao prelepa žena, je još pre karantina odradio fotošuting s manekenkom Irinom Šajk, a kozmetički brend za koji su snimali oduševljen je njegovim radom i lepotom.

- Sjajna Irina Šajk i ja za moju najdražu ujnu "Pat McGrath" - napisao je Damjan na društvenim mrežama.

Sve je komentarisala i njegova slavna majka Elizabet, koja je rekla da je veoma ponosna na svog sina i poželela mu sreću u daljoj karijeri.

Takođe, manekenka Irina Šajk s kojom je uradio ovo slikanje je na društvenim mrežama pohvalila Damjana za ponašanje i izgled i dodala da joj je bio pravi užitak da radi sa njim, ali i da je veoma profesionalan za svoje godine.

Podsetimo, nedavno se dogodila tragedija u Damjanovoj porodici. Njegov otac Stiv Bing, je 22. juna izvršio samoubistvo u 55. godini u Los Anđelesu. Skočio je sa 27. sprata zgrade, a iza sebe je ostavio dvoje dece.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Video: Irina Šajk je dala lekciju o seksepilu i sve žene su načuljile uši

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • majalena

    16. jul 2020 | 14:52

    Nestvaran? Mozda,ali nestvarno grdan.

  • Cvećka

    16. jul 2020 | 17:33

    Feminizirana kopija svoje zaludne majke, mašina za pravljenje para da bi ona mogla i dalje lagodno da živi, okačena o nečiju grbaču. Eto, to je!

  • Vesna

    16. jul 2020 | 15:17

    Prelep bas bas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA