≫ 

Ovako bije bivša žena: Pogledajte na šta je ličio Džoni Dep nakon batina "nežne" plavuše

Telohranitelj Šon Bet je na Visokom sudu otkrio alarmantne detalje iz braka holivudskih glumaca Džonija Depa i Amber Herd

  • 8
Amber Heard, Johnny Depp, Amber Herd, Džoni Dep Džoni Dep; Foto: Tanjug/AP

Telohranitelj legendarnog holivudskog glumca Džonija Depa (57) je obelodanio nikada viđenu fotografiju glumca sa masnicom na oku nakon što ga je bivša supruga Amber Herd (34) pretukla.

Suđenje povodom tvrdnji da je Džoni pretukao svoju bivšu ženu Amber Herd započelo je 7. jula u Visokom sudu u Londonu. 

Naime, Dep je tužio izdavačku kuću "The Sun-a", kompaniju "News Group Newspaper (NGN)" i njihovog izvršnog urednika, Visokom sudu u Londonu zbog teksta koji je napisan u aprilu 2018. godine u kome piše da je Džoni bio nasilan prema svojoj supruzi tokom njihovog turbulentnog braka.

Telohranitelj Šon Bet, koji radi za Depa i njegovu porodicu već devet godina, je kao svedok izjavio da je Herd prouzrokovala povredu Depovog oka tokom njenog 30. rođendana u Los Anđelesu.

Predstavnik "NGN" Saša Vas je rekao u jednom intervjuu da je fotografija ustvari nastala u martu 2015. godine u istom gradu kada je Amber napala Depa braneći svoju sestru Vitni, što je i sama priznala neposredno nakon što je udarila muža pre pet godina.

Na Visokom sudu, gospodin Bet je tvrdio da govori istinu i da Dep nikada nije uzvratio udarac svojoj ženi, ni tokom prvog, ali ni tokom drugog njenog udarca.  Gospodin Bet je izvadio fotografiju na kojoj se vidi da je Džoni povređen, a ta fotografija je šokirala sve prisutne.

Podsetimo, još jedan telohranitelj Malkom Konoli je nedavno na suđenju otkrio da je pre nekoliko godina izmislio priču o tome kako je Džoni povredio prst 2015. godine tokom boravka u Australiji i da su to uradili kako bi zaštitili Depovu bivšu suprugu od lošeg publiciteta, nakon što je bila nasilna prema svom suprugu.

Kolega i ja smo stigli na imanje u Australiji u kom su boravili Džoni Dep i Amber Herd i prilikom ulaska u kuću smo čuli bučnu svađu koja je dolazila iznutra, pa smo "izvukli" Džonija iz cele priče - započeo je on.

Otkrio je da je Dep tom prilikom imao povređen prst i da mu je rekao:

Odsekla mi je j*beni prst. Razbila je flašu vodke o moju ruku - rekao je Džoni Dep svom telohranitelju.

Video sam njegovu ruku, bila je u haosu – zaključio je Malkom.

On je takođe otkrio da mu je Dep rekao da je Amber ugasila cigaretu o njegovo lice i tvrdi da je tom prilikom video ožiljak.

Gospodin Konoli kaže da su te izgovore koristili kako bi zaštitili Amber i da je ustvari ona ta koja vrši nasilje u porodici.

Video: Suočavanje o kome bruji ceo svet: Džoni Dep i njegova bivša oči u oči nakon dramatičnog razlaza

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • samo iskeno

    16. jul 2020 | 15:31

    Maskaraaa, odala re da si plakao do zore....

  • Bugi

    16. jul 2020 | 18:17

    Mora da je mnogo mrvio za stolom!

  • Ivana

    16. jul 2020 | 16:25

    Muskarac koga zena prebije nije musko I treba da ga prebije.Muskarac koji prebihe zenu nije musko I treba na robiju.Svileni danasnji muskarci I nasilnici cine preko 80% muske populacije,tragicno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA