≫ 

Điđi Haid pokazala trudnički stomak: "Krila sam ga, čekamo devojčicu"

Popularna manekenka je otkrila pol bebe koju čeka sa bivšim članom pop benda "One Direction" Zejnom Malikom

  • 1
Zejn Malik Gigi Hadid Zejn Malik i Điđi Hadid; Foto: Profimedia

Manekenka Điđi Hadid (25) i njen partner muzičar Zejn Malik (27) očekuju prvo dete, a sada je poznata manekenka i influenserka po prvi put pokazala trudnički stomak i otkrila pol deteta.

Naime, na novom Instagram Storiju Điđi je objavila video snimak u kome otkriva pol bebe pa je tako već sada poznato da bi uskoro trebalo da dobiju devojčicu, koju željno iščekuju.

Zbog pandemije korona virusa koja hara SAD-om već mesecima, ona je u aprilu i maju bila u izolaciji s porodicom na farmi u Pensilvaniji, a s njom je bio i njen partner Zejn, koji joj u ovim danima pomaže u svemu.

Izgleda da su i sada na porodičnoj farmi i da uživaju u boravku u zelenilu, s obzirom da se u pozadini video snimka čuju ptičice i vidi prelepa priroda. Oni su se sklonili iz grada kako bi zaštitili Điđi od izloženosti gužvi i virusu.

Ono što se može primetiti jeste da je manekenka otekla, usne i grudi su joj bujnije, a stomak se po prvi put jako lepo vidi, dok fanovi kažu da je prelepa trudnica i da odiše srećom jer ne skida osmeh sa lica.

Nedavno ih je posetila i Điđina sestra Bela Hadid (23), koja je pravo sa odmora u Italiji otišla da obiđe svoju trudnu sestru.

Ponosna tetka Bela ne krije da je srećna zbog nove životne faze svoje sestre, a na polu deteta im je čestitala i Albanka Dua Lipa (24), koja se zabavlja sa njihovim bratom Anvarom Hadidom (20) i koja će kada beba stigne postati ujna Điđinoj ćerki.

Sve fotografije trudne Điđi možete pogledati u galeriji u tekstu.

Video: Hvala plastičaru, bez zezanja! Nemaju ni 30 godina, a već nekoliko puta su išle pod nož

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA