Berta iz "Dva i po muškarca" na respiratoru nakon što je doživela srčani udar

- Nadamo se najboljem - rekao je njen muž

  • 2
Končata Ferel Končata Ferel (desno) u seriji "Dva i po muškarca" Printskrin: Youtube/TV Land

Glumica Končata Ferel (77), koju pamtimo po ulozi Berte u seriji "Dva i po muškarca", doživela je nedavno srčani udar. Kako kaže njen suprug Arni Anderson, ona je hospitalizovana u maju mesecu nakon što se razbolela. Na intenzivoj nezi bila je više od četiri nedelje, a tokom tog perioda imala je srčani zastoj, a njen muž objašnjava da je trajao oko 10 minuta.

Končara Ferel je nedavno prebačena u ustanovu za dugotrajnu negu, a sada je na respiratoru i dijalizi.. Njeno stanje je stabilno, ona je je polusvesna i nije u stanju da govori ili komunicira, navodi TMZ.

Arni Anderson kaži da česta priča sa medicinskom sestrom svoje supruge, a on ne može da poseti svoju ženu zbog mera zaštite koje su donete zbog pandemije korona virusa. Ono što je tačno jeste da Končata Ferel ne boluje od COVID-a 19.

-Proći će vreme pre neko dođe do nekog oporavka. To je neurološka stvar. Ne postoji ništa što može da ubrza proces. Nadamo se najboljem - rekao je Arni Anderson.

Video: Miki Mećava pozitivan na korona virus, više od nedelju dana je u bolnici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA