≫ 

Stalone u opuštenoj šetnji sa ćerkom u Malibuu, 2 promene na glumčevom telu su odmah uočljive

Slavni glumac je uživao provodeći vreme sa svojom najmlađom naslednicom

  • 1
Sylvester Stallone, Rocky, Silvester Stalone, Roki Silvester Stalone/Foto: Tanjug/AP

Američki glumac, reditelj i producent Silvester Stalone (74) je jedna od najvećih zvezda akcionih filmova, a ovog puta je uslikan u malo opuštenijem izdanju sa svojom najmlađom ćerkom Skarlet (18) na plaži u Kaliforniji.

On je jedan od najvećih zvezda Holivuda, a ovog puta je uslikan dok je uživao sa svojom mezimicom na obali u Malibuu.

Zvzda filma "Roki" je uživao u suncu, pesku i okeanu u četvrtak popodne, a tom prilikom je šetao, pio pivo u kafiću i nije mario za gust raspored snimanja koji ga čeka.

On je obukao crni šorc, majicu i patike u istoj boji, dok je na glavi nosio tamne naočare za sunce, koje su mu odlično stajale.

Ono što je drugačije u odnosu na njegov izgled od ranije jeste da mu se ispod majice nazire poveći stomak, koji je dobio za vreme karantina zbog pandemije Covida-19.

Takođe, on više ne farba svoju kosu, već pušta sede da izađu na videlo, a nije poznato da li je prestao to da radi zbog neke nove uloge.

Društvo mu je pravila ćerka Skarlet i oni su izgledali veoma opušteno dok su ćaskali na plaži. Porodica Stalone je nedavno proslavila i 22. rođendan njenoj sestri Sistin uz veliko slavlje na Beverli Hilsu.

Podsetimo, Stalone je oženjen sa Dženifer Flavin (51) koju je upoznao 1988. godine. Par je 18. maja proslavio 23. godišnjicu braka i imaju još jednu ćerku Sofiju koja ima 23 godine.

Video: Moćni Stalone i u osmoj deceniji trese teretanu

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Flash

    18. jul 2020 | 17:03

    Dobro šta ste svi napeli čoveka , pustio malo stomak i bradu i uživa čovek uspešan život imao, mnogo ga briga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA