Glumac se javio dečaku (6) heroju koji je sestru spasio od besnog psa: Snimak rasplakao ljude

Dečakova neustrašiva hrabrost, ali i reakcija na glumčev snimak, obišla je svet

  • 4
Bridger Walker, Chris Evans Kris Evans i hrabri dečak sa sestrom/Foto: Instagram/nicolenoelwalker, Profimedia/INSTAR Images

Gumac Kris Evans (39) obradovao je šestogodišnjeg dečaka koji je rizikovao svoj život da bi spasio mlađu sestru od besnog psa.

Mališan je bio hrabar, a nakon što ga je pas izgrizao po licu i glavi završio je sa 90 šavova. Snimak je obišao svet, a zbog hrabrosti koju je dečak pokazao niko nije ostao ravnodušan, pa su mu se mnogi javili.

Među onima koji su ostali zadivljeni dečakovim potezom je i Kris, poznat i po ulogama u Marvelovim filmovima, među kojima je i "Kapetan Amerika".

- Hej, Bridžer, ovde Kapetan Amerika. Kako si, prijatelju? Video sam šta si uradio i siguran sam da poslednjih dana čuješ mnogo ovakvih stvari, ali imam želju da ti i ja to kažem. Ti si heroj. To što si napravio je toliko hrabro i nesebično. Tvoja sestra je srećna što si joj ti stariji brat, a roditelji su sigurno ponosni na tebe - poručio mu je glumac na snimku koji mu je poslao.

Snimak na kojem je sve ovo rekao Evans je poslao dečaku, koji se toliko oduševio da je odgledao video u kostimu Kapetana Amerike.

 
 
 
View this post on Instagram
There are no words. We are so, so thankful.A post shared by Nikki Walker (@nicolenoelwalker) on

Na ovu priču je bez teksta ostala i dečakova tetka, koja se oglasila na društvenim mrežama istim videom.

- Razgovor sa Kapetanom Amerikom. Nemam reči. Veoma smo zahvalni, veoma - poručila je, a ni fanovi i pratioci nisu mogli da ne iskažu svoje emocije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA