≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sofija Riči pokazala bombastično telo nakon tračeva da se pomirila sa Skotom Disikom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ćerka Lajonela Ričija uslikana u seksi izdanju na rođendanu svoje prijateljice, a šuškanja o pomirenju sa rijaliti zvezdom ne prestaju

  • 1
Sofija Riči, Skot Disik Sofija Riči i Skot Disik; Foto: Profimedia/Backgrid UK

Američka manekenka i influenserka Sofija Riči (21) je uslikana u veoma seksi izdanju na plaži u Malibuu, a sve to dok se Holivudom šire tračevi da se pomirila s bivšim dečkom.

Sofija Riči i 16 godina stariji Skot Disik (37) su se navodno pomirili nakon što su u maju raskinuli trogodišnju turbulentnu vezu.

Dok se tračevi o pomirenju sve više šire Holivudom, 21-godišnja ćerka muzičara Lajonela Ričija je izgledala opušteno i bezbrižno u bikiniju na Malibuu dok je bila na rođendanu svoj eprijateljice, a na zgodnom telu joj mogu pozavideti sve žene.

Dok je upijala sunčeve zrake sa prijateljima, manekenka je pokazala svoje neverovatno zategnuto, bronzano telo, a tom prilikom kosu je vezala u punđu i nosila je tamne naočare za sunce.

Pokazala je podignute grudi, ravan stomak i guzu bez grama celulita, koja je san mnogih muškaraca širom sveta.

Imala je malo šminke na licu, kao i karmin u boji kože, dok nije nosila zaštitnu masku na licu iako je bila u grupi ljudi. Upravo za takve situacije zaštitna maska je obavezna u Kaliforniji prilikom izslaska iz kuće jer pandemija Covida-19 i dalje hara SAD-om i svakog dana ima veliki broj obolelih ljudi.


Inače, Sofija je navodno raskinula sa Skotom jer on dosta vremena provodi sa svojom bivšom verenicom Kortni Kardašijan (41), s kojom ima troje dece i s kojom ravnopravno deli starateljstvo.

Skot i Kortni su ovog vikenda uslikani zajedno na plaži, što je uzburkalo javnost, pa sada obožavatelji nisu sigurni da li se pomirio sa Sofijom ili sa Kortni. Ostaje nam samo da vidimo kako će se razvijati situacja, a seksi fotografije Sofije Riči pogledajte u galeriji.

Video: Najmanje omiljena sestra Kardašijan najzad uspela u životu

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA