Da li je ovo najbezobraznija toples fotka lepe Liz Harli (55)?

Glumica je po ko zna koji put uspela da očara svojim devojačkim izgledom

  • 19
Elizabet Harli, Liz Harli Liz Harli/Foto: Instagram/elizabethhurley1

Da britanska glumica Elizabet Harli sa svojih 55 godina ima telo dvadesetogodišnjakinje znaju i vrapci na grani, kao i to da njenih provokativnih slika ama baš nikada nije dosta.

Kada je već svesna svog dobrog izgleda, zašto bi i skrivala svoje telo o kojem vodi računa tako što uživa na svežem vazduhu i bavi se nekim "muškim" poslovima, pa smo imali priliku da je vidimo kako kosi travu, rukuje motornom testerom i bavi se baštovanstvom.

Zvezda serije "The Royals", u kojoj je odlično utelovila kraljicu Helenu, poslednjih meseci zbog situacije uživa u seoskom životu, na imanju daleko od gradske vreve na kojem je sa porodicom izolovana od početka pandemije.

Tačnije, njih je osam na ovom porodičnom imanju koje lepoj Liz savršeno odgovara radi šetnji i uživanja u prirodi. Padne tu i poneko sunčanje i skidanje u bikini, na sreću svih onih koji je prate i uživaju u prizoru.

- Dome, slatki dome - napisala je glumica uz sliku na kojoj leži na travi, a na sebi ima samo donji deo kupaćeg kostima i providni lagani ogrtaču koji je razgrnula, pa joj minimalno pokriva grudi, a otkriva...

Uostalom, pogledajte sami: 

 
 
 
View this post on Instagram
The temperature’s rising in our beautiful countryside- fourteen weeks at home and England is blooming 💗A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA