U kakvu lepoticu je izrasla ćerka Ketrin Zite Džons: Karis preti da bude veća lepotica od mame

Ketrin Zita Džons retko objavljuje fotografije svoje dece na društvenim mrežama, a sada je objavila kako izgleda njena ćerka Karis Daglas

  • 3
Carys Douglas, Kris Daglas Dilan, Ketrin Zita Džons i Karis Daglas; Foto: Steven Bergman/AFF-USA.COM / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Slavni holivudski par Ketrin Zita Džons (50) i Majkl Daglas (75) imaju dvoje dece, ćerku Karis (17) i sina Dilana (19), a sada je ponosna majka objavila fotografiju na društvenim mrežama i pokazala kako izgleda njena voljena ćerka, koja je odrasla u pravu lepoticu.

Karis Daglas više nije mala devojčica, a njena majka Ketrin Zita Džons je objavila fotografiju svoje prelepe ćerke uz reči:

- Moja devojka u vrtu - napisala je glumica u opisu fotke na kojoj njena ćerka pozira u beloj laganoj letnoj haljini.

Fanovi slavne porodice su rekli da je 17-godišnja devojka ista svoja majka i da je nasledila njenu lepotu.

Podsetimo, Ketrin i Majkl su se venčali 2000. godine, a krajem ove godine slavni par će proslaviti 20. godišnjicu braka, a glumica je nedavno komentarisala:

- Govorili su da nećemo potrajati. Imam velike uzore u svojoj i Majklovoj porodici što se brakova tiče i jako to cenim jer sam gledala njihovu ljubav kako cveta i kako se poštuju međusobno. Tako da, zaista, 20 godina -  zaključila je glumica.

Video: One su došle u društvu svojih jačih polovina: Ne zna se ko je bolje bio obučen i više blistao

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA