≫ 

E, sad će tata stvarno da se naljuti! Nestašnoj ćerki Aleka Boldvina sve ispalo iz malenog bikinija

Ajralnd Boldvin je uslikana na plaži u Malibuu gde provodi vreme sa prijateljima

  • 0
Ireland Baldwin Ajrland Boldvin; Foto: Instagram/irelandbasingerbaldwin

Ćerka holivudskih glumaca Aleka Boldvina (62) i Kim Besindžer (66), Ajrland Boldvin (24) je uslikana na plaži u Kaliforniji, dok je surfovala sa svojim prijateljima, a tom prilikom joj je iz tesnog bikinija ispala bradavica.

Ajrlend Boldvin ne prestaje da iznenađuje svojim načinima zabave na plaži u Malibuu, na kojoj provodi dane s društvom, nakon što je nekoliko meseci provela u izolaciji zbog pandemije Covida-19 koja hara SAD-om.

Ona je tokom vikenda uživala s dečkom Korijem Harperom i prijateljima, a holivudski paparaci su je uslikali dok je pila alkohol na plaži i surfovala.

Lepotica je obukla minijaturni bikini koji je puno više otkrivao nego skrivao, a iz gornjeg dela manekenki su provirivale bradavice i svi su mogli da vide kolike su joj grudi, s obzirom da je kupaći kostim bio veoma tesan.

Boldvinova se nedavno našla na meti javnosti jer su obožavatelji komentarisali da se ugojila i pitali je kako će se i dalje baviti manekenstvom sa tom kilažom.

Takođe, fanovi su je napali jer previše fotošopira fotografije na društvenim mrežama. Ona sužava struk, povećava grudi i stavlja filtere na lice, a kažu da je preterala sa uređivanjem oblika face.


Nju na Instagramu prati 602.000 ljudi, a ona je na toj društvenoj mreži objasnila da kvalitet fotografije zavisi od osvetljenja i da ona ne menja previše fotogarafije u fotošopu.

Takođe, njen otac Alek smatra da su fotografije koje objavljuje na društvenim mrežama previše provokativne, a kako će reagovati na fotografije sa plaže, ostaje nam da vidimo.

Video: Da li biste danas prepoznali omiljene filmske parove?

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA