≫ 

Slavna manekenka pokazala bolne ožiljke, nakon napada fanova da laže da je izvadila silikone

Obožavatelji bivše manekenke ne veruju da se Krisi Tajgen zaista podvrgla operaciji uklanjanja implanta

  • 0
Krisi Tajgen, Chrissy Tteigen Krisi Tajgen; Foto: Shutterstock

Supruga slavnog pevača Džona Ledženda (41) i bivša manekenka Krisi Tajgen (34) je na društvenim mrežama sa svojim pratiocima podelila fotografiju na kojoj se vidi kako joj izgledaju grudi nakon što je uklonila silikone.

Naime, njeni pratioci na Instagramu nisu verovali da je zaista otišla "pod nož", jer su joj grudi i dalje velike.

Optužili su je da je lažirala vađenje silikona nakon što je na Instagramu u poslednjih nekoliko nedelja objavljivala brojne fotografije u toplesu i isticala grudi, a dekolte joj je ponovo bio savršen i imala je velike grudi, iako su fanovi očekivali da će biti manje.

Smatrali su da je to uradila kako bi podigla medijsku prašinu, a ona je sada odlučila da stane na kraj ovim tračevima, pa je objavila fotografiju na kojoj je pokazala grudi i ožiljke od operacije, pa je napisala:

- Nekoliko mojih prijatelja govori ljudima da sam stvarno izvadila implante, jer mi veruju. Ovo su ožiljci. Verujte mi - napisala je Krisi.

Manekenka se na operaciju odlučila zato što su joj silikoni smetali i nije mogla normalno da funkcioniše, a nakon što je rodila dvoje dece, ćerku Lunu (4) i sina Majlsa (2) grudi su joj se dodatno opustile.

- Dugo godina su bile sjajne i odradile su svoj posao, ali jednostavno sam shvatila da je vreme da ih skinem. Jedva čekam da konačno mogu da zakopčam haljinu svog konfekcijskog broja, da spavam okrenuta na stomaku s potpunim komforom. Nema više velikih grudi! Ali ne brinite, biće sve dobro. I dalje ću imati sise, ali će to biti prava "kesa sala", što grudi i jesu - istakla je bivša manekenka pre operacije.

Video: Krisi Tajgen: Moj suprug i ja maštamo o grupnom seksu

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA