≫ 

Fijasko nacionalne ikone Izraela: Slavna Bar Refaeli osuđena zbog utaje poreza, majka ide u zatvor

Dikaprijeva bivša osuđena na devet meseci društveno korisnog rada, dok je njena majka Cipi mora iza rešetaka

  • 2
Bar Refaeli Tzipi Levine Bar Rafaeli sa svojom majkom Cipi Levin; Foto: Jack Abuin / Zuma Press / Profimedia

Izraelski supermodel, televizijska voditeljka i glumica Bar Refaeli (35) i njena majka i modni agent Cipi Levin (65) danas su, 20. jula, osuđene zbog utaje poreza u rodnom Izraelu, a lepa manekenka se na sudu pojavila sa belom zaštitnom maskom na licu.

Izraelski sud osudio je Bar Refaeli po četiri tačke krivičnog dela, zbog utaje poreza, a sve to narušilo je ugled nekada nacionalne ikone i ambasadorke ove države.

Refaeli je ušla u sud u Tel Avivu sa belom maskom na licu koja se slagala sa belom bluzom, dok je nosila svetloplave farmerke, a kosu je vezala u punđu.

Za njom su ušli otac Rafi, majka Cipi i advokati. 35-godišnja Rafaeli i njena majka priznale su krivična dela utaje poreza na prihod od oko 10 miliona dolara, koje je zaradila dok je radila kao model u Sjedinjenim Američkim državama.

Naime, ćerka i majka su potpisale nagodbu sa tužilaštvom zbog utaje poreza na osnovu koje je ona prihvatila krivicu kako bi izbegla zatvorsku kaznu, međutim njena majka nije mogla da zaobiđe zatvor.

Prema sporazumu o priznanju krivice koje su potpisale sa vlastima prošlog meseca, Rafaeli će služiti devet meseci društveno korisnog rada, dok je njena majka Cipi osuđena na 16 meseci zatvora.

Njima je naređeno i plaćanje kazne u iznosu od 1,5 miliona dolara zaostalih poreza koje duguju državi.

Tužioci kažu da je ova lepotica sakrila na desetine miliona dolara zarade od izraelske Poreske uprave tokom tri godine, od 2009. do 2012. godine kada je živela na relaciji SAD - Izrael i u vreme kada je bila u ozbiljnoj vezi sa holivudskim šmekerom Leonardom Dikaprijem (45).

Video: Oženi se Dikaprio!? Ili ipak ne...

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Znači

    20. jul 2020 | 18:27

    Izgled na prvom mestu nema veze koji je povod🤔🤔🤔

  • Alavost

    21. jul 2020 | 11:11

    Ne razumem ljude da imaju milione i neće da plate porez, a toliko imaju da im to ne znači ništa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA