Seksi je do bola, sve dok ne podigne ruku: Bivša Diznijeva zvezda pokazala "šiške" ispod pazuha

Bela Torn je objavila novu fotografiju na društvenoj mreži Instagram koja je zgrozila njene obožavatelje širom sveta

  • 8
Bella Thorne, Bela Torn Bela Torn, Foto: Profimedia/Backgrid UK

Američka glumica, rediteljka i pevačica Bela Torn (22) je uslikana na luksuznoj jahti dok kruzira obalom Meksika sa svojim dečkom, a tom prilikom je uslikana sa dlačicama ispod pazuha.

Naime, ona je cele protekle nedelje provela vreme sa svojim dečkom Bendžaminom Maskolom na obali Kabo San Lukasa, s kojim uživa u suncu i plažama prelepog Meksika.

22- godišnja glumica je na društvenim mrežama objavila seriju fotografija dok pozira u minijaturnom bikiniju, a ono što je zgrozilo njene obožavatelje jeste činjenica da se Bela ne depilira ispod pazuha i da na tom mestu ima duge crne dlačice.

Bela je zablistala u „Diorovom“ bikiniju koji je po sebi imao slova u roze boji. Diznijeva zvezda je imala "brazilke" kupaće gaćice, a ovom prilikom je otkrila brojne sitne tetovaže, koje ima na leđima i bokovima.

Kosa joj je bila pomalo neuredna od vetra, a na licu nije imala šminku, već je otkrila prirodne pegice koje ima na licu. Nosila je dosta nakita, bisernu ogrlicu, dijamantski prsten i sat na ruci.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by smilingforbella (@smilingforbella) on

Ovo nije prvi put da je Bela pokazala "šiške" ispod pazuha, a fanovi kažu da "ona to voli prirodno".

Lepotica i njen dečko Italijan su se nedavno ponovo sreli nakon što su pet meseci bili razdvojeni zbog pandemije korona virusa. Bendžamin je bio u Evropi kada su objavili vandredno stanje i zatvorili granice u obe države.

Bela i Bendžamin su se konačno sreli 7. jula ove godine, a ona je napisala na Instagramu:

- Nakon pet meseci smo ujedinjeni i osećaj je prelep – napisala je glumica.

Holivudom su počeli da se šire tračevi da su se verili, jer je lepa glumica uslikana sa prstenom na ruci, ali je njen PR sve demantovao:

- Bela i Bendžamin su veoma zaljubljeni i srećni, ali nemaju plan da se venčaju u bližoj budućnosti – zaključila je ona.

Video: Ova devojka zaradi 65.000 dolara po jednoj fotografiji na Instagramu!

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA