≫ 

Na sudu prikazana slika Amber Herd nakon što ju je Džoni Dep gađao telefonom "što je jače mogao"

Procurile nove fotografije Amber Herd na kojima ima modrice na licu, koje joj je navodno naneo bivši suprug Džoni Dep pre nego što su se razveli

  • 5
Amber Heard, Johnny Depp, Amber Herd, Džoni Dep Amber Herd; Foto: Tanjug/AP

Američka glumica Amber Herd (34) je danas na Višem sudu u Londonu pokazala fotografije na kojima ima modricu na licu i tvrdi da je tom prilikom povredio njen bivši suprug, legendarni holivudski glumac Džoni Dep (57), kada ju je gađao mobilnim telefonom.

Mega zvezda je optužena da je povredio bivšu ženu gađajući je telefonom "što je jače mogao" 2016. godine nakon svađe u njihovom penthausu u Los Anđelesu.

Amber je opisala navodni napad kao "poslednji čin nasilja" pre razvoda od svog bivšeg supruga, za koji je tvrdila da se dogodio nakon što je konzumirao drogu i postao veoma agresivan.

Džoni je optužio Amber da je "lažirala" svoje povrede uz pomoć prijatelja Rokija Peningtona i Džošue Drua, za koje Depovi prijatelji kažu da su bili deo njenog plana o "iznuđivanju" i "ucenjivanju" glumačke zvezde dok su se razvodili.

Inače, Amber je danas negirala tvrdnje Džonija Depa da je bila nasilna prema njemu dok su bili u braku, rekavši da je on smatrao da su bilo kakve "njene verbalne uvrede jake poput udarca".

Glumac tvrdi da je njegova bivša supruga uživala da ga udara i da je često bila nasilna prema njemu tokom njihovog braka pre nego što su na njega stavili tačku 2016. godine.

- To nije istina. Tačno je da sam morala da koristim svoje telo i udove da bih se zaštitila od Džonijevog nasilja i zlostavljanja. Takođe, on je moje verbalne uvrede i kritike često nazivao "udarcima". Ali nisam bila nasilna prema njemu - rekla je Amber.

Ona je otkrila da je nekadašnji bračni par jednom prilikom u junu 2013. godine odseo u kamp prikolici u Hiksvilu u Njujorku i da je Džoni navodno napao jednu ženu koja je flertovala sa njom.

- Zgrabio ju je za zglob i pretio da će ga slomiti ako ne prizna da je pokušavala da flertuje sa mnom. Vratili smo se u kabinu gde smo nastavili da se svađamo zbog toga. U tom trenutku količina kokaina koju je uzeo je uticala da ne reaguje kao u normalnom stanju i postao je pravi manijak - rekla je Amber.

Ona je takođe otkrila da je Džoni davao smešne nadimke glumcima za koje je smatrao da ga je varala s njima. Među njima su i Džejms Franko, Kevin Kostner, Lijam Hemsvort, Bili Bob Tortnton, Čening "glava u obliku paradajza"  Tejtum, Leonardo "Bundeva" Dikaprio.

- Želeo je da zna sve romantične scene koje sam snimala u filmovima i žalio se da će sada svi ljudi gledati kako se j*bem pred kamerom. Morala sam da se pravdam kad god sam snimala neki film - zaključila je slavna glumica.

Video: Suočavanje o kome bruji ceo svet: Džoni Dep i njegova bivša oči u oči nakon dramatičnog razlaza

(I.T.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aris

    21. jul 2020 | 15:32

    Gadjao telefonom 😂dodji sestro u Srbiju ovi nasi lemaju pesnicama i nema suda za njih 😡

  • Blok22

    21. jul 2020 | 15:36

    Iphone.... Da je bila Nokia 6610 bilo bi savova

  • фебо

    21. jul 2020 | 15:42

    Шта су ти американци,замисли сликају ти повреду ,и одма знају ко те је лемао

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA