≫ 

Kajli Džener pokazala nerealnu figuru u beloj suknji dok je šetala sa bivšim dečkom

Rijaliti zvezda Kajli Džener provodi kvalitetno vreme sa svojim bivšim partnerom i reperom Travisom Skotom, kao i njihovom ćerkicom Stormi

  • 0
Kylie Jenner, Kajli Džener Kajli Džener; Foto: Tanjug/AP

Vlasnica "Kylie Cosmetics" Kajli Džener (22) je nedavno uslikana sa svojom porodicom - bivšim partnerom Trevisom Skotom (28) i ćerkicom Stormi (2), dok je odlazila u luksuzni hotel u "Laguna Beach-u".

Naime, ona je za tu priliku obukla usku, belu "maksi" suklju, koja je istakla sve njene obline, preko koje je obukla svetloplavu košulju na pruge i koju je vezala ispod grudi.

Na ruci je nosila "Šanel" torbu, dok je obula crno-bele patike, a kada se okrenula nastao je muk.

Svi su gledali u njenu poveću guzu i pitali se kako uopšte postoji takva nerealna ženska građa - stomak i ostali delovi tela su joj zategnuti, dok je stražnjica nerealno velika za njenu građu, pa je mnogi optužuju da se podvrgla plastičnim operacijama, a te tvrdnje Kajli je demantovala.

Na licu nije imala šminku, a fanovi su komentarisali njena tanka usta, koja na Instagramu izgledaju dosta drugačije, punije i veće. Dugu braon kosu je pustila niz leđa, a poznato je da se nedavno ofarbala nakon što je nekoliko meseci bila plavuša.

Reper Trevis Skot je obukao teget majicu sa printom, preko koje je navukao kariranu plavu košulju dugih rukava, dok je na nogama imao tamne farmerke.

Nosio je sive "Najk patike", crni kačket na glavi, kao i mnogo skupog nakita na rukama i oko vrata.

Iako u Holivudu već mesecima kruže tračevi da su se pomirili, bivši par još uvek nije potvrdio njihov romantični status.

- Kajli se trenutno dosta zabavlja i ne brine o budućnosti odnosa sa Trevisom. Oni vole da provode vreme zajedno i da se zajedno staraju o Stormi – rekao je izvor blizak Kajli.

Video: Koju pre da gledate: Mokra Kajli zatresla grudima, seksi Krisi pokazala bradavice

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA