≫ 

"Zašto je ovakav frajer sa devojkom koja ne brije dlake ispod pazuha?! Dečko, ti si grom za nju"

Bendžamin Maskolo je novi dečko Diznijeve zvezde Bele Torn koja pušta dlačice ispod pazuha i ne voli depilaciju

  • 11
Bella Thorne, Bela Torn Bela Torn; Foto: SGP Italy/SGP/Profimedia

Američka glumica, rediteljka i pevačica Bela Torn (22) je uslikana na luksuznoj jahti dok kruzira obalom Meksika sa svojim dečkom Bendžaminom Maskolom (26), a fanovi se pitaju zbog čega je ovakav frajer s njom, kada glumica gaji "šiške" ispod pazuha. 

Naime, bivša Diznijeva zvezda Bela je juče uslikana u minijaturnom bikiniju dok plovi Meksikom na luksuznoj jahti, a s njom uživa i dečko Bendžamnim Maskolo, koji je san mnogih žena širom sveta.

Bela nikada nije imala problema s objavljivanjem svojih razgolićenih fotografija, pa joj nisu previše smetali ni fotoobjektivi paparaca koji su je uslikali na odmoru, a ono što je nedavno zgrozilo njene fanove jesu fotografije na kojima se vidi da pušta dlake ispod pazuha i da se ne depilira.

Mnogi su se upitali zbog čega je ovaj prelepi momak sa njom, kada njegova devojka očigledno nema nameru da se pozabavi onim zbog čega je silno prozivaju.

"Zašto je ovakav frajer sa devojkom koja ne brije dlake ispod pazuha?", "Dečko, ti si grom za nju", "Jasno je da je voliš, ali zašto je ne ubediš da se obrije?", neki su od komentara.

Belin ljubavni život je bio glavna tema godinama. Spajali su je sa Čarlijem Putom, Skotom Disikom, Tanom Mongom i mnogim drugim javnim holivudskim ličnostima.

A sada, lepa glumica je u vezi sa italijanskim pevačem Bendžaminom. Počeli su da se zabavljaju 2019. godine kada je Bela raskinula dvogodišnju romansu sa reperom Mod Sanom (33).

Ubrzo nakon raskida sa njim Tornova je uslikana sa Maskolom. Oni su u vezi već godinu dana i izgleda da njihova veza postaje  sve ozbiljnija.

Maskolo je veoma poznat pevač, koji je deo muzičke grupe "Benji&Fede". On i Federiko Rosi su oformili dečački bend u Italiji 2010. godine i potpisali su ugovor sa "Warner Music Italy". Osvojili su "MTV Europe Music Award" za najboljeg italijanskog izvođača.

Bendžamin je san žena širom sveta zbog svog isklesanog tela, brojnih tetovaža, plavih očiju i prelepog osmeha. Kosu farba u plavo, a na grudima ima tetovažu na kojoj piše "93" što je oznaka godine kada se rodio.

Nedavo je počelo da se šuška da su se Bela i Bendžamin verili, jer je lepa glumica uslikana sa prstenom na ruci, ali je njen PR sve demantovao:

Bela i Bendžamin su veoma zaljubljeni i srećni, ali nemaju plan da se venčaju u bližoj budućnosti – zaključila je ona.

Video: Ova devojka zaradi 65.000 dolara po jednoj fotografiji na Instagramu!

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    22. jul 2020 | 10:41

    Длаке су природна ствар. Вероватно девојка поред физичке лепоте поседује и духовну. Мене занима шта људи траже поред оних пластифицираних девојака које су и духовно сиромашне ?

  • Kika

    22. jul 2020 | 10:22

    Možda dečko voli prirodan izgled svoje devojke. Znate, ima muškaraca kojima se baš to svidja. Uostalom, zamislite, i žene su rodjene sa dlačicama, verovatno sa razlogom dlačice postoje na odredjenim delovima tela, pitajte lekare čemu nam služe.

  • Lord

    22. jul 2020 | 13:38

    Meni se cini da je ona grom za njega...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA