Ćerka Sindi Kraford se skinula gola sa 18 godina

Njena majka učinila je to prvi put sa 22

  • 6
Sindi Kraford, Kaia Gerber Sindi Kraford sa ćerkom Kajom/Foto: Profimedia

Ćerka slavnog supermodela Sindi Kraford (54), Kaja Gerber, pozirala je sa svojih 18 godina prvi put gola, i to za naslovnu stranu magazina "Vogue".

U pitanju je japansko izdanje čuvenog svetskog modnog časopisa.

Kaja je lepotu, sjajnu liniju i sklonost ka manekenstvu nasledila od prelepe majke, koja je bila jedna od najtraženijih i najplaćenijih modela.

Na naslovnici na sebi ima samo duboke lakovane crne čizme na štiklu, a grudi prekriva rukama dok pozira iz profila, pa su primetne i sitne tetovaže koje ima na telu.

Kaja se odmalena našla u svetu modelinga, pa je i pre punoletstva imala brojne angažmane sa prestižnim modnim kućama i već sada je opravdala slavno ime svoje majke.

Slavna Sindi Kraford (54) se dva puta skinula za Plejboj. Prvu duplericu uradila je 1988. godine, kada je imala 22 godine, a drugu 1998. sa svoje 32. I nikada nije zažalila zbog toga.

- Kad gledam neke stare slike za Plejboj, pomislim: "Zašto nisam stalno šetala gola?". Ne podmlađujem se. Zato želim svaki dan da slavim zbog toga ko sam danas - izjavila je jednom prilikom.

Video: Za neke suludo, al ne i za nju: Ovako Naomi Kembel ostaje fit

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gdža

    21. jul 2020 | 22:19

    Koske i koža. Gde ode ženstvenost, i te obline koje su vekovima krasile lepotu žene, oko kojih su se ratovi vodili,pesme pevale i knjige,muze za slikare....vratiće se to jednog dana sigurna sam.

  • Luka

    21. jul 2020 | 23:38

    Sta se imala i skidati? Ima telo kao decak tinejdzer. Ni z od zenskog tela. Kome ovo moze biti seksipilno i sta je ovde seksipilno?

  • mila

    21. jul 2020 | 23:05

    Ova devojka je toliko mlada... prelepa, ali jos uvek dete :(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA