Kanje uništava Kardašijanke: Kaže da je pokušao da se razvede od Kim, njenu majku zove Kris Džong Un

Reper Kanje Vest je sinoć imao još jedan nervni slom, a sve svoje frustracije je istresao dok je pisao Tvitove, nakon čega je predstavio novi muzički album

  • 2
Kanjea Vesta i Kris Džener i Kim Kardašijan Kris Džener, Kanje Vest i Kim Kardašijan; Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Američki reper Kanje Vest (43) je objavio niz novih Tvitova na svom profilu, nakon jučerašnjih skandaloznih objava, a sada je nastavio u istom ritmu, pa je "opleo" po svojoj supruzi Kim Kardašijan (39) i tašti Kris Džener (64).

Naime, Kanje tvrdi da je pokušavao da se razvede od Kim još od kada se ona susrela sa njegovim poznanikom Mikom Milom u "Waldorf" hotelu.

Vest je otkrio da se Kim bez njegove dozvole susrela sa Milom da bi razgovarali o zatvorskoj reformi dok je radila na "Justice Project Kim Kardashian", a njenu majku je nazvao "Kris Džong Un" i obe ih je optužio za "dominaciju (nadmoć) belaca nad Afroamerikancima".

Vest je takođe ponovo rekao da su njegova žena i tašta pokušale da dođu u Vajoming sa dva doktora kako bi ga hospitalizovale, jer su "zabrinute za njegovo mentalno zdravlje", nakon što je na bizaran način započeo predsedničku trku za 2020. godinu.

Kasni Tvitovi su obrisani pola sata nakon što su objavljeni i Vest je svoje Tvitove okarakterisao kao "da dolaze od budućeg predsednika SAD-a", nakon što ga je obožavatelj upitao da li treba da napusti trku za Predsednika Amerike 2020. godine.

- Vizija 2020 ili možda 2024? – upitao je reper i pokazao jedan narandžasti omot koji bi mogao biti njegov novi album.

- Pretpostavljam da svi "crni ljudi" treba da glasaju za Bajdena? Želite da uđem u ovu trku ili ne? – upitao je reper.

- "DONDA:WITH CHILD" – glasio je poslednji Tvit u kome je otkrio da je to naziv njegovog novog albuma, a da je Donda ime njegove majke.

Video: Reper Kanje Vest u trci za predsednik SAD-a

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA