Ilon Mask svake noći tajno posećivao Depovu ženu! Na sudu pročitana poruka koja menja baš sve

Svakog dana sve "prljavije" stvari iz braka Džonija Depa i Amber Herd izlaze na videlo, a nove informacije su zgrozile svet

  • 2
Dzoni Dep, Amber Hard, Elon Musk Ilon je Amber nudio lično obezbeđenje koje će je "čuvati od nasilnog muža", Foto: Tanjug/AP

Američka glumica Amber Herd (34) je danas na Višem sudu u Londonu otkrila da joj je vlasnik "SpaceX-a" Ilon Mask (49) ponudio lično obezbeđenje nakon što mu je rekla da želi da traži zabranu prilaska svom bivšem mužu Džoniju Depu (57), a onda je procurila još šokantnija informacija, koja je zgrozila sve u sudnici.

Amber je porekla da ju je Ilon Mask posećivao dok je njen tadašnji muž bio van kuće i tvrdi da ga je upoznala tek kasnije.

Naime, procurile su poruke između Amber i Ilona Maska koje su razmenili dan nakon što ju je Džoni navodno gađao telefonom i pogodio u lice, što je Dep porekao da se dogodilo.

- Ponuda i dalje stoji, čak i ako ne želiš da me vidiš ponovo. Izvini što sam bio idiot. Tvoje ignorisanje boli. Sve ovo mi je bitno, jer mi se zaista sviđaš – glasila je Ilonova poruka koju je poslao Depovoj tada zakonitoj supruzi.

Alehando Romero, čuvar na vratima koji je radio u Depovoj zgradi kaže da je Ilon Mask dolazio u njihov stan kada je Dep bio u Australiji 2015. godine.

Amber kaže da Romero greši i da se to nije desilo 2015. godine, već 2016. kada je i počela da komunicira sa osnivačem kompanije “Tesla”.

- Od marta 2015. godine pa na dalje, gospođu Herd je kasno noću, uglavnom oko ponoći posećivao gospodin Ilon Mask - rekao je vratar.

On je dodao da je Amber dala Masku ključeve od zgrade, kako bi sam mogao da uđe.

Depova advokatica je upitala Amber da li se zabavljala ili viđala sa Maskom od marta 2015. godine, na šta je glumica odgovorila negativno.

Dep je Amber optužio da ga je varala sa mnogim drugim kolegama, čak i sa glumcem Džejmsom Frankom, s kojim je glumila u filmu "The Adderall Diaries".

Advokatica je zatim pokazala snimak u kom je Amber 22. maja 2016. godine u Depovoj zgradi u liftu snimljena sa Džejmsom Frankom dok se pela ka stanu oko 23 časa.

Ona je rekla da su to veče samo razgovarali jer je Franko bio zabrinut za nju. Zatim je dodala da tih dana nije puno spavala, pa joj je glumac pravio društvo.

Takođe, Depova čistačica je otkrila da je našla izmet u Depovoj posteljini nakon Amberinog 30. rođendana. Dep je rekao da će "ostati misterija ko je sr*o u njegov krevet i da to nije bio pseći izmet već ljudski". Ubeđen je da je njegova bivša žena ili neko od njenih prijatelja to uradio.

Amber je rekla da ona i njeni prijatelji nisu uradili nešto tako ogavno. Ona se branila time da je možda njihov pas ponovo pojeo Depovu marihuanu i da je zbog toga imao dijareju.

- Ne mogu da zamislim koje bi ljudsko biće imalo tako grozan humor da to uradi, osim Džonija, ali mislim da to nije smešno već odvratno – zaključila je ona.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    22. jul 2020 | 15:08

    Kakva sramota i lakrdija od tog svetskog jet -seta!

  • xxx

    22. jul 2020 | 16:23

    Eeee pa kad hocete 20 godina mladju to vam ide iz to hahhah

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA