Keti Peri pozirala u krop-top duksu i pokazala veliki stomak tik pred porođaj

Nagađa se da bi pevačica trebalo da se porodi za nedelju, do dve najviše

  • 0
Katy Perry, Keti Peri Foto: Guliver/Getty Images/Paul Morigi

Muzička zvezda Keti Peri (35) broji sitno do porođaja, kada će se ona i njen izabranik, glumac Orlando Blum, ostavriti u najlepšoj životnoj ulozi - roditelja.

Ona će se u ulozi majke ostvariti prvi put dok se Orlando u ulozi oca neće naći prvi put, jer već ima dete iz prethodnog braka.

Kako se još uvek ne zna tačan datum porođaja, nagađa se da bi pevačica po nekim proračunima trebalo da se porodi za nedelju do dve najviše.

U prilog tome govori i njena najnovija fotografija. Naime, Keti je pozirala ispred fotoaparata u kratkom šotzu i krop-top duksu te se u prvi plan istakao njen veliki trudnički stomak.

- Nikad nisi previše trudna za odrezani top niti predobra za masku. Nabacite osmeh - napisala je Keti kratku poruku u opisu fotografije - napisala je Keti u opisu fotografije.

Ova fotografija oduševila je i raznežila njene mnogobrojne pratioce koji su joj poručili da nikada nije izgledala lepše, svežije i slađe, nego sada u trudničkim danima.

Podsetimo, nedavno su svi svetski mediji preneli vest da su Keti i njen izabranik Orlando odlučili da za kumu svoje ćerke pozovu glumicu Dženifer Aniston.

Inače pevačica i glumica su dobre prijateljice već više od jednu deceniju, a sama Dženifer se oduševila kada joj je Keti saopštila odluku koju je donela u dogovoru sa Blumom, pa su joj čak pošle i suze radosnice.

Video: Keti Peri napisala pesmu ćerki: Nadam se da će biti jaka žena

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA