Da li biste ikada pomislili da je ova žena imala manjak samopouzdanja? Sada je javno priznala

Nikol Šerzinger važi za jednu od najzgodnijih žena na svetu

  • 0
Nikol Šerzinger Nikol Šerzinger/Foto: Instagram/nicolescherzinger

Pevačica i članica grupe "Pussycat Dolls", Nikol Šerzinger (42), danas je jedna od najpoželjnijih i najzgodnijih žena na svetu i samim tim se nameće i pomisao da ima savršen život.

Međutim, nisu stvari uvek za nju bile tako sjajne, što je otkrila u poruci na Instagramu kojom se obratila fanovima, a koju prenosimo u celosti.

- Nisi sam, iako se možda tako čini ponekad. Teški trenuci će proći i prevazići ćeš ovo. Na ovom svetu si iz posebnog razloga i kroz šta god da prolaziš pomaže u tome da budeš pripremljen i možda čak i zaštićen.

- Veći deo svog života borila sam se sa demonima nesigurnosti, poremećajima ishrane, samopoštovanjem i uvek se osećam kao da se jednostavno ne uklapam u ovaj ludi svet. Ali sada shvatam da me je Bog stvorio da se izdignem iz svega i stvorim novi svet.

- Ne gubi nadu, moj prijatelju. Ne gubi iz vida svoje snove i želje svog srca, tu su sa razlogom. Ti si Božje dete. Ti si poseban i nikakvom greškom nisi ovde. Ne dozvoli da ti laži i glasovi u glavi ukradu zadovoljstva i blagoslov života, niti da te udalje od sopstvene sudbine!

- Tama je samo momentalna i prevazići ćeš ovo. Nisi sam. Volim te i jedva čekam da vidim šta te čeka na drugoj strani - napisala je Nikol uz svoju crno-belu fotografiju.

 
 
 
View this post on Instagram
You are not alone, though it may feel like it sometimes. The dark moments will pass, and you will get through this. You were made for a very special reason and whatever you are going through is helping to prepare you and maybe even protect you. I have struggled most of my life with the demons of insecurities, battling eating disorders, self-esteem, and forever feeling like I just don’t fit in to this crazy world. But I now realize that God created me to stand out and to create a new world. Don’t lose faith my friend. Don’t lose sight of your dream or the desires of your heart, they were put there for a reason. You are a child of God. You are one of a kind, and there is no mistake that you are here. Do not let the lies or noises in your head steal the joys and blessings of this life, nor keep you from your destiny! The darkness is only momentary and you will get through this. You are not alone. I love you and I cannot wait to see what is in store for you on the other side... N xoA post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on

Fanovi su joj se zahvalili na ohrabrujućim i inspirativnim rečima, a mnogi su joj poručili da nikada neće biti sama sve dok je njih, koji je vole.

Seksi Nikol Šerzinger:

Video: Nikol Šerzinger u vrelim akrobacijama: Njena špaga tera muškarce da zaneme

(B. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA