≫ 

Sijara oduševila fanove u narandžastom topu: Pevačica samo što se ne porodi, stomak joj ogroman

Slavna pevačica u poslednje vreme često objavljuje fotografije na društvenim mrežama na kojima joj se vidi poveći trudniči stomak

  • 0
Ciara Kjara; Foto: Profimedia

Američka hip hop pevačica i plesačica Sijara (35) je oduševila sve svoje fanove kada je objavila fotografiju u narandžastom topiću na Instagramu, u kojoj je otkrila koliko joj je zapravo veliki trudnički stomak, a tom prilikom je izgledala fantastično.

Sijara često objavljuje fotografije u bikiniju ili u topićima u kojima joj se vidi trudniči stomak, a slavna pevačica samo što se ne porodi.

Naime, trudna lepotica je u sredu popodne objavila fotografiju u narandžastoj kombinaciji, topu i suknji, dok je na glavi imala krupnije pletene kikice od korena kose.

Ona je tom prilikom nosila rolku i usku suknju u istoj boji, dok je na očima imala naočare za sunce, a preko ramena je prebacila bisernu torbicu. Šminka joj je bila neutralna, a svi su gledali samo u njen veliki stomak, koji kako fanovi kažu u šali, "izgleda kao da će svakog trenutka da eksplodira".

Ona je fotografiju uslikala u dvorištu iza svoje luksuzne kuće i u opsiu otkrila da je ona "devojka iz kraja".

Pevačica koja je poreklom iz Teksasa, očekuje svoje drugo dete sa suprugom i ragbistom Raselom Vilsonom (31), a pre ove objave je podelila sa pratiocima fotografiju na kojoj ima afro lokne i obučena je u stilu sedamdesetih.

Pevačicu na Instagramu prati 25, 8 miliona pratilaca, dok je na ove dve obajve prikupila skoro 2 miliona lajkova, kao i bezbroj pozitivnih komentara.

Podsetimo, Sijara i Vilson su 6. jula proslavili svoju 4. godišnjicu braka, a pevačica je pre toga bila verena za repera Futur, s kojim je raskinula nakon što je saznala da ju je prevario.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA