Sabotirano saslušanje o starateljstvu nad Britni Spirs: Sudija je frustriran nakon onlajn napada

Saslušanje o starateljstvu nad 38-godišnjom Britni Spris je odloženo za sledeći mesec

  • 1
Britney Spears Britni Spirs; Foto: Profimedia

Saslušanje o starateljstvu nad Britni Spirs (38), koje treba da ima njen otac Džejmi Spirs (68), sabotirano je od strane nepoznatih ljudi koji su upali na onlajn suđenje na "Zoom" aplikaciji i nisu želeli da napuste digitalnu sudnicu, iako im je sudija naredio da "izašu iz razgovora".

Saslušanje o starateljstvu nad Britni odloženo, a sudija je bio frustriran zbog situacije i cela procedura je odložena za sledeći mesec.

Na saslušanju je trebalo da obe strane iznesu nove detalje slučaja.

Iako je pevačica nezadovoljna svime što se dešava, izvori bliski njoj su otkrili da nisu učinjeni nikakvi zakonski pokušaji od strane nje da se stanje promeni.

Britnin otac, Džejmi Spirs već 12 godina ima starateljstvo nad pevačicom, još od kako je 2007. godine imala nervni slom u javnosti, kada je ošišala svoju glavu na ćelavo.

Gremi dobitnica je trebalo da se pojavi na digitalnom saslušanju, ali nije bila prisutna, dodali su izvori. Njen otac Džejmi i majka Lin su bili prisutni.

Džejmi je tražio od sudije da ceo proces bude zaključan za javnost, a taj zahtev je ispunio još 12. marta kada je pandemija korona virusa izbila.

- Sud odobrava zatvaranje sudnice za javnost – piše u sudskim dokumentima.

Članovi pokreta #FreeBritney, koji ima za cilj da oslobode umetnicu od očevog starateljstva, su se okupili u znak podrške pevačici i na licu su nosili zaštitnu masku sa "oslobodite Britni" natpisom, kao i razne transparente sa rečima podrške.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ns

    25. jul 2020 | 10:03

    Bolje joj je da dodje kod nas. Kod nas je nervno rastrojstvo normalna stvar.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA