Prve slike nakon šokantnih priznanja! Kanje Vest se uznemireno drži za glavu, odbija da vidi Kim

Kanje Vest se nalazi na svom ranču u Vajomingu i ne dozvoljava svojoj supruzi Kim Kardašijan da dođe i pridruži mu se, iako je u lošem psihičkom stanju

  • 8

 

Kanye West, Kanje Vest, Kim Kardashian, Kim Kardašijan Kim Kardašijan i Kanje Vest; Foto: Tanjug/AP

Kandidat za predsednika Sjedinjenih Američkih Država i reper Kanje Vest (43) je uslikan dok je odlazio u kupovinu u supermarketu i tom prilikom je razgovarao s nekim preko mobilnog telefona i držao se za glavu.

Naime, reper je izgledao veoma uznemireno, a ono što se može primetiti jeste da je kosu obojio u crvenu boju. Telohranitelji su sve vreme bili uz njega i pokušavali su da ga smire tako što su seli na klupu sa njim i razgovarali.

Nedavno je procurila informacija da reper odbija da vidi svoju suprugu Kim kardašijan (39) i da joj otežava da ga nađe tako što odbija njene pozive i molbe da mu se pridruži u Vajomingu.

Izvori bliski paru kažu da skoro da ne postoji komunikacija među njima otkako je Kanje odleteo u Južnu Karolinu kako bi započeo svoju predsedničku kampanju.

- Kim pokušava da razgovara sa mužem o njegovom mentalnom zdravlju, ali on ne želi to. Dva puta je predložila da dođe na njihov ranč gde se Kanje nalazi poslednjih nekoliko dana, ali je on odbio oba puta - rekao je izvor.

Očigledno, tu ima mnogo tema o kojima treba da razgovaraju, još od kako je Kanje "osuo paljbu" dva puta na društvenoj mreži  Tviter po svojoj tašti i supruzi.

Kris Džener je uporedio sa liderom Severne Koreje Kim Džon Unom, dok je optužio svoju ženu da je pokušala da ga prevari pre dve godine sa Mik Milom i od tada želi da se razvede od nje.

Sve je počelo da se raspada kada je reper održao politički miting prošle nedelje govoreći da Harijet Tubman nije oslobodila nijednog roba, a onda je počeo da plače kada je govorio o abortusu i o svojoj 7-godišnjoj ćerki Nort.

Izvori tvrde da je Kim zabrinuta već neko vreme za Kanjeovo zdravlje i psihičko stanje. Ona je primetila da je nešto drugačije još prošlog meseca, pa je otišla sa njim u Dominikansku Republiku kako bi bili zajedno i znala je da se nešto ozbiljno dešava.

Kim se zatim vratila u Los Anđeles kako bi bila sa decom, dok je Kanje odleteo u Vajoming i započeo predsedničku trku, a sve se od tog trenutka ozbiljno raspada u njihovoj porodici.

Kim je na Instagramu napisala da Kanje pati od bipolarnog sindroma i da je trenutno celoj porodici veoma teško zbog situacije koja se dešava među njima.

Video: Reper Kanje Vest u trci za predsednik SAD-a

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    24. jul 2020 | 15:24

    Ko god petlja sa Kardašijanovim prosto prsne...Reggie White bio top5 NFL igrač,posle Kim završio karijeru sa 29-30 godina...Lamar Odom NBA All Star igrač zamalo umro od predoziranja, Chris Humfries slično kao Odom, Kanye West stekao ozbiljan novac sa Kim ali pukao kao zvečka...U Srbiji Djogaji u Americi Kardašijanovi...

  • xxx

    24. jul 2020 | 16:27

    Pa ovo je smejurija,zamislitevdrzavu gde je ovaj kandidat za predsednika.Oni su bas prsli

  • Anja

    24. jul 2020 | 16:09

    Uvek sam se pitala zasto Holivudske zvezde u sred leta nose zimsku odecu :/

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA