Ima jezive ožiljke od operacije, ali opet ide pod nož: Još ću da smanjim grudi, ovo nisam očekivala

Supruga Džona Ledženda se nedavno podvrgla operaciji uklanjanja silikona iz grudi, ali izgleda da i dalje nije zadovoljna njihovom veličinom

  • 0
Krisi Tajgen, Chrissy Tteigen Krisi Tajgen; Foto: Shutterstock

Bivša manekenka i supruga pevača Džona Ledženda (41) Krisi Tajgen (34)  je otkrila da ponovo želi da smanji grudi jer smatra da su još uvek prevelike za njen ukus.

Naime, ona je nedavno na društvenim mrežama priznala da je bila na operaciji uklanjanja implanta iz grudi, ali izgleda da ipak nije zadovoljna rezultatima, pa želi da ode na još jedan zahvat smanjivanja.

Krisi je objavila video snimak na Instagram Storiju u kom nosi minijaturni topić koji joj jedva prekriva bradavice i govori:

- Ovo bi trebalo da prelazi preko obe moje si*e, ali da, moje grudi su još ogromne. Iskreno, mislim da ću ponovo da ih smanjim. Nisam očekivala da će i dalje biti ovako velike - rekla je Krisi.

Podsetimo, ona je prvobitno tvrdila da joj je život nakon operacije puno lakši i da konačno može da nosi haljine koje želi, kao i da spava na stomaku, što nije radila duže od deset godina.

Njeni pratioci na Instagramu nisu verovali da je zaista otišla "pod nož", jer su joj grudi i dalje velike.

Optužili su je da je lažirala vađenje silikona nakon što je na Instagramu u poslednjih nekoliko nedelja objavljivala brojne fotografije u toplesu i isticala grudi, a dekolte joj je ponovo bio savršen i imala je velike grudi, iako su fanovi očekivali da će biti manje.

Nekoliko mojih prijatelja govori ljudima da sam stvarno izvadila implante, jer mi veruju. Ovo su ožiljci. Verujte mi - napisala je Krisi.

Video: Koju pre da gledate: Mokra Kajli zatresla grudima, seksi Krisi pokazala bradavice

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA