Teško da biste jednu od najlepših žena sveta prepoznali u ovom izdanju

Slavna glumica je uslikana na aerodormu u Burbanku dok je izlazila iz privatnog aviona sa svojim ćerkama

  • 6
Angelina Jolie, Anđelina DŽoli

Anđelina Džoli; Foto: Profimedia

Holivudska glumica Anđelina Džoli (45) je uslikana sa zaštitnom maskom na licu, dok je izlazila iz privatnog aviona sa svojom decom u Los Anđelesu.

Naime, 45-godišnja glumica se vratila sa kratkog puta na kom je bila sa svojim ćerkama i tom prilikom je nosila udobnu crnu haljinu do kolena i ravne žute papuče.

Na očima je imala naočare za sunce, kosu je vezala u punđu, a imala je belu pamučnu masku na licu i tako pokazala dobar primer svojoj deci da treba da se čuvaju od korona virusa, koji hara svetom.

Ona je bila u društvu ćerki Zahare (15), Vivijen (12) i Šilo (14), a Šilo ne želi da je iko više oslovljava tako, već je naredila svima u porodici da je zovu Džon.

Ćerkica Vivijen je nosila žutu majicu i farmerke, dok je na leđima imala roze ranac, dok je Džon nosio belu majicu kratkih rukava, crnu trenerku donji deo i takođe je nosio sivu zaštitnu masku na licu.

Podsetimo, Anđelina i njen bivši suprug Bred Pit (56) od razvoda nisu imali dobru komunikaciju, ali je miljenik žena već nekoliko puta u poslednjih par meseci uslikan kako izlazi iz njene vile u Los Felizeu, što je dokaz da se njihov odnos poboljšava, a mi im želimo sreću u pomirenju, makar zbog zajedničke dece.

Video: Rat se nastavlja! Bred i Anđelina dele decu ugovorom

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA