Blejk Lajvli se našalila da je trudna, Rajan Rejnolds joj poručio: "Biću zauvek odsutan"

Glumac je supruzi na urnebesan način saopštio da ne želi četvrto dete

  • 0
Blejk Lajvli, Rajan Rejnolds Foto: Guliver/Steven Ferdman/Getty Images

Glumac Rajan Rejnolds jasno je stavio do znanja svojoj supruzi, glumici Blejk Lajvli da ne želi više dece, a svojim urenebsnim komentarom nasmejao je sve.

Rajan je u sklopu promocije filma "Buried" na Instagramz objavio insert iz filma i ujedno se pohvalio novim ostvarenjem, a Blejk je imala neobičan komentar, na koji je verovatno dobila neočekivan odgovor.

- Mislim da sam zbog ovog upravo ostala u drugom stanju - poručila je Blejk, što je navelo glumca da joj na duhovit način saopšti da nema u planu četvrto dete.

- Biću van kancelarije od 22.07. pa do sredine uvek i zauvek. Ako vam hitno treba moja pomoć dok sam odsutan, molim da kontaktirate nekog drugog. Bilo koga. U suprotnom ću na vašu poruku odgovoriti čim pre, uoči mog neočekivanog povratka. Hvala - našalio se Rejnolds.

Blejk i Rajan upoznali su se 2010. na snimanju filma "Green Lantern" gde su se javile prve simpatije. Kad su se upoznali, ona je bila u vezi s kolegom iz serije "Tračara" Penom Badžlijem, a Rajan u braku sa Skarlet Johanson.

Nakon veze s Penom, Blejk se navodno kratko zabavljala i sa Leonardom Dikaprijem, a zatim se upustila u romansu sa Rajanom, za kojeg se udala krajem 2012.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA