Kanje Vest krenuo u bolnicu na lečenje, pa pobegao i pozvao lekare da dođu kod njega na imanje

Reper Kanje Vest je nakon dva nervna sloma prošle nedelje rešio da ode na lečenje u bolnicu u Vajomingu

  • 6
Kanye West Kanje Vest; Foto: Profimedia

Američki reper i kandidat za predsednika Amerike Kanje Vest (43) je otišao u bolnicu zbog anksioznosti, nakon što je imao dva nervna sloma prošle nedelje i "osuo paljbu" po svojoj supruzi Kim Kardašijan (39) i tašti Kris Džener (64).

Izvor blizak reperu tvrdi da je Kanje došao do bolnice, ali s obzirom da je unutra bilo mnogo ljudi, bilo mu je neprijatno i otišao je nazad kući.

Njegovi telohranitelji su zatim pozvali hitnu pomoć da dođu na ranč gde se Kanje nalazi već neko vreme, još od kako je započeo svoju predsedničku trku.

Doktori su pregledali njegove vitalne organe, srce i krvni pritisak i otkrili da nije životno ugrožen. Kanje se u bolnici pojavio u subotu, 25. jula, popodne, a malo kasnije je hitna pomoć došla na njegovo imanje.

- Kanje je ušao u bolnicu i boravio je unutra oko deset minuta. Vratio se na svoj ranč nedugo nakon što je posetio bolnicu - rekao je izvor.

Sve ovo se desilo samo sat vremena nakon što se Kanje javno izvinio svojoj ženi Kim za sve bolne komentare koje joj je uputio ovih dana, uglavnom o abortusu. Kim je očajno pokušavala da mu pomogne, ali je on odbijao i nije dozvolio da dođe kod njega u Vajoming sa dva doktora.

Takođe, nakon posete hitne pomoći Kanje je navodno odleteo u San Francisko. Nije poznato zbog čega je otišao tamo, ali se vratio u Vajoming kasnije istog dana. Nakon što je hitna pomoć otišla, Kanje je uslikan kako vozi svoje kvad vozilo po livadi.

Video: Reper Kanje Vest u trci za predsednik SAD-a

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA