Ćerka Aleka Boldvina uslikana na plaži, dok je njen dečko surfovao sa psom na dasci

Ajrland Boldvin svaki slobodan dan koristi da se osunča ili da surfuje na plaži, a ovog puta je samo šetala u društvu svog dečka i kućnog ljubimca

  • 1
Ajrland Boldvin Ajrland Boldvin; Printskrin: Instagram/irelandbasingerbaldwin

Ćerka holivudskih glumaca Aleka Boldvina (62) i Kim Besindžer (66) Ajrland Boldvin (25) je uslikana na plaži u Malibuu dok je sa svojim dečkom Korijem Harperom (25) i psom uživala u čarima okeana.

Naime, manekenka je prvo uslikana kako sama šeta sa svojim kućnim ljubimcem, a onda je psa predala svom momku koji je otišao na surfovanje, a onda je preslatka slika obišla svet.

Kori je svog omiljenog psa stavio na dasku za surfovanje, obukao ga u zaštitni prsluk za spašavanje, a zatim je sa njim ušao u vodu, pa je i ljubimac mogao da uživa u čarima "jahanja talasa".

Obožavatelji su se bukvalno oduševili ovom scenom i nasmejali se jer je pas nosio minijaturni prsluk za spašavanje u pink boji.

Dečko i pas su izašli iz vode i pridružili se Ajrland na obali, gde su se namazali zaštitnom kremom za sunce i smejali u nedogled.

Ovom prilikom Ajrland je obukla beli jednodelni kupaći kostim koji joj je isticao bujne grudi, preko kog je obukla teksas šorts, dok je njen dečko Kori nosio specijalno odelo sa surfovanje, a oboje imaju veoma zategnuta i zgodna tela.

Ovaj mladi par koristi svaki slobodan sunčan dan da se okupa i osunča na plaži u Malibuu, a veliki broj ljudi čini isto, uprkos tome što trenutno svetom hara pandemija korona virusa i zabranjeno je okupljanje velikog broja ljudi.

Podsetimo, par je zajedno već dve godine i svaki slobodan trenutak provode zajedno, a fanovi kažu da se vidi da su ludo zaljubljeni jedno u drugo.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    27. jul 2020 | 15:34

    Pa nije se umorila od zdrave hrane i treminga. Izgleda kao da se porodila prije 20 dana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA