≫ 

Seksi Masimo iz filma "365 dana" ne ljubi devojke, ali bi da cmokne majmuna

Italijanski glumac Mikele Morone je nedavno posetio jedan zoološki vrt i družio se sa životinjama, a jedan video snimak je zasmejao sve obožavatelje

  • 0
Michele Morrone Mikele Morone; Foto: Profimedia/Defrance/BACKGRID/Backgrid UK

Italijanski glumac Mikele Morone (29), za kojim su žene potpuno poludele nakon uloge u filmu "365 Days" koja se prikazuje na "Netfliksu", je posetio zoološki vrt u Dubaiju u "Fame" parku i tom prilikom hranio majmuna, ali i pokušao da ga poljubi.

Naime, glumac je nedavno objavio preslatki video snimak u kom hrani majmuna na kašičicu, a zatim se napućio i približio životinji, koja ga je ignorisala, a to je veoma zasmejalo njegove pratioce, pa su mu uputili urnebesne komentare na društvenim mrežama.

"Sada znamo zašto glumac nema devojku", "Umesto devojke ljubi majmuna", "O Bože i sada je prezgodan", "Najseksi muškarac na svetu", bili su samo neki od komentara njegovih obožavateljki.

Italijan iz Melanjana koji je preko noći postao tiha patnja žena i seks simbol na svom Instagram profilu često objavljuje video snimke na kojima je golišav i seksi, a ovo je bio prvi video snimak drugačijeg karaktera.

Inače, erotski film "365 dana" dominira na Netfliksu, a za njega kažu da je "sve ono što je "50 nijansi sive" trebalo da bude". Mikaele na Instagramu prti više od 9,3 miliona ljudi, među kojima su mnoge strane, ali i domaće javne ličnosti.

Podsetimo, Mikele je jako mlad stupio u brak sa libanskom mondom kreatorkom Rubom Sadeh, još 2014. godine, a iz tog braka imaju dva sina Markuda i Brada. Par se razveo 2018. godine i ostali su u prijateljskim odnosima.

Video: Seksi glumac iz filma 365 dana umesto devojke, poželeo da poljubi...

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA